Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

LIVE. Protest în centru. Oamenii de pe Autostrada Codrului nu mai rezistă

Oamenii din zona Codrului nu mai rezistă! Aceștia s-au deplasat cu mașinile în centrul municipiului Satu Mare pentru a protesta împotriva autorităților județene, care au ignorat de atâta timp dezastrul de pe Drumul Județean 193 A, cunoscut și ca Autostrada Codrului.

Imediat după protestul din Amați, codrenii și-au luat mașinile și au pornit spre centrul Sătmarului. Protestatarii au luat cu asalt Bulevardul Transilvania, după care au făcut câteva ture în sensul giratoriu din Piața Libertății.

CITEȘTE ȘI:

8 comentarii

  1. Cata manelistu Răspunde

    DEGEABA…. PE BEȚIVANUL DE KECSKEMETY NU IL INTERESEAZĂ DECÂT PARTIUM ȘI BOZGORIMEA!!!

    • comentator Răspunde

      Veizi că va esploda zama de varza ce ține locul ocupat în cutia ta craniană! Ce treabă are una cu alta?

    • Barracu Răspunde

      Ce treaba are primaria municipiului cu taranii avortonule?

    • Aldo Răspunde

      Bine ma manelistule, Primaria SM si Consiliul Judetean sunt doua lucruri diferite, ar fi culmea incat primaria SM, sa rezolve autostrada codrului. Te-ai autodepasit nespalatule.

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Ma kkk pe mine cand aud de aberatia asta cu “autobahnu padurii”. Bai votantilor de petrici…e un simplu drum judetean. Nu mai aberati,

  2. unu Răspunde

    ce treaba are primarul cu codrul sa vina marele deputat petric ca el se lauda ca va rezolva cu mister govor bacsi care santajeaza pe la ziare la fel cum a facut prietenul lui marele dintos , amandoi ar trebui sa manace puscaria , dar inca e prea mare corputia la noi, sa va prindeti toti de mana albu- govor- dintosul- stef- silaghi- si rezerva adrian cozma cel mic lingaul lui orban

  3. unu Răspunde

    sa iti rezolve primarul tau ala urat drumul da cine dracu va credeti voi, vreti drumuri dar aveti wc in fundul gradinii

  4. Szalma Jack Răspunde

    “Ridicatorii de masini” de la ADP au actionat azi in Micro 17,langa Dana Center.Au cules toate masinile parcate langa blocul Dana,blocul UH10 pana langa Lebada.Probabil au reclamat cei de la Strabagh care construiesc noul pod,ca n-au loc cu imensele lor rabe printre masinile parcate exact pe acel perimetru.Insa nu inteleg de ce ei nu respecta legea,si trec linia continua de pe Independentei in dreptul blocului UH10,intrand pe contrasesns pe acea portiune de drum cu rabele pline cu pamant,indreptandu-se catre santier,desi li s-a construit special o banda de circulatie in zona bisericii !! Aloooooo!!Politia rutiera Satu Mare?Va rugam sa aplicati legea si acestor smecheri ca cei de la politia locala probabil au fost instruiti sa nu-i bage in seama !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.