Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Consiliul Județean promite un nou start al lucrărilor la „Autostrada Codrului”. Cu o zi înainte de protest

Mâine încep lucrările de întreținere a drumului județean DJ 193A, anunță Consiliul Județean Satu Mare, cu o zi înainte de protestul programat mâine pe „Autostrada Codrului”.

„În urma discuțiilor purtate de conducerea Consiliului Județean Satu Mare cu firma Diferit S.A., aceasta este pregătită să înceapă reparațiile pe tronsonul de drum Amați-Rușeni-Tătărești.

Utilajul „Schaffer” a fost pregătit încă de luni pentru intervenție, însă din cauza precipitațiilor căzute în ultimele trei zile, lucrările nu au putut fi începute. Constructorul estimează că joi, 23 iulie, dacă condițiile meteorologice vor fi favorabile, va începe lucrările de așternere a unui strat de emulsie bituminoasă și criblură.

În paralel cu aceste lucrări de întreținere, continuăm demersurile pentru realizarea lucrărilor de modernizare. Proiectantul a transmis subcontractantului ales de firma Tehnic Asist, listele cu cantitățile de materiale de construcție necesare, urmând să definitivăm procedurile legale în vederea încheierii unui act adițional la contractul de modernizare”, transmite Consiliul Județean Satu Mare.

Citește și:

2 comentarii

  1. Cineva Răspunde

    Minciuni, minciuni și iar minciuni, de parca suntem pe vremea comunistă!

  2. viorel Răspunde

    Hai sa fim seriosi…utilaj pentru emulsie si criblura peste cratere .Mai bine trimit tort ,sampanie si panglica inaugurala .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.