Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Coronavirus Satu Mare: Niciun caz nou de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 20 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 38.139 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 25.213 au fost externate, dintre care 22.747 de pacienți vindecați și 2.466 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. 

Totodată, până în prezent, 972 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Până astăzi, 2.038 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 19.07.2020 (10:00) – 20.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 12 decese ( 7 bărbați și 5 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bistrița-Năsăud, Galați, Prahova, Timiș, Vâlcea, Vaslui, Vrancea și Ilfov.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 40-49 ani, 1 deces la categoria de vârstă 50-59 ani, 1 la categoria de vârstă 60-69 ani, 5 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 4 decese la persoane cu vârsta de peste 80 de ani. 11 dintre decese sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități. Un pacient decedat nu a prezentat comorbidități.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 681 noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 293 de pacienți.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 967.192 de teste.

8 comentarii

  1. Dan Răspunde

    Totuși, pentru mine e un mister cum de apar asa, din când în când cate un caz izolat de Covid-19 în județul nostru, fără a apărea (sau descoperi) focarul infecției.
    DSP-ul și cu Prefectura se mândresc cu numărul mic de infectări, însă tare teama mi-e ca asta e doar rezultatul unei munci superficiale a celor în măsura sa facă anchetele epidemiologice.

    • covid 19 Răspunde

      Hazardul a facut sa avem cazuri putine. ,,unicatele” de care vorbesti pot fi soferi de cursa lunga, la noi nu creste covidu altfel am fi la fel de jalnici. Practic nu poti ascunde cazuri simptomatice. Nu ma bazez pe Prefectura de doi bani. Nu cunosc capacitatea celor de la DSP.

    • Altu Răspunde

      @Dan, într-adevăr e ciudat că cei din anturajul lor nu au Covid, mai ales că tot se zice că e foarte contagios. Oricum, mă gândesc că dacă erau bolnavi mergeau la doctor. Dacă nu se prezintă lume cu simptome de Covid, înseamnă că nu sunt cazuri, foarte bine.

  2. Osan Răspunde

    Nu exista înțelege nu exista e o făcătură

    • Nedumeritu' Răspunde

      Ghiciti unde trebuia osanu sa puna osanu semnele de punctuatie ca sa aiba sens ceea ce a postat.

    • doi Răspunde

      OSAN PROST

    • Pixulescu Răspunde

      Oshan prost! Stii ce nu exista? Dumnezeu nu exista, si totusi miliarde de prosti cred in el!
      Boala asta este aici, se poate vedea, sunt milioane de cazuri, dar prostimea tot nu are aprobare de la pochi sa creada!
      Mai este un osan prost rau care spala creierele oamenilor, dar mai ales pe fomeile slabe de inger! Undeva pe la Mesteacan, un raspopit, emanuel este numele puiului de satana, care spala creierele berbecilor! Nu-i lasa nici sa-si faca card bancar sau card de sanatate!
      Cea mai noua metoda de manipulare a dobitoacelor este sa le spuna ca virusul covid nu exista, ci ca este facatura lui bill gates (bilgeitz) si ca de fapt, ne implanteaza ceva ca mai apoi, cu ajutorul scannerelor (termometrele) sa ne poata manipula …
      Si doamne multi idioti cred povestea lui de kkt! Cine are dubii, sa-l caute! In Mesteacan lumea il cunoaste pe acest emanuel osan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.