Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Târg caritabil la Satu Mare: S-au strâns peste 30.000 lei pentru micuțul Noel

Sătmărenii s-au mobilizat exemplar și au reușit să strângă peste 30.000 de lei la târgul caritabil organizat pentru micuțul Noel, copilașul care are nevoie de o operaţie costisitoare pentru a supravieţui. Târgul a avut loc ieri, duminică, 19 iulie, la Casa Șvabilor din municipiul Satu Mare, iar sătmărenii au dat dovadă de o solidaritate extraordinară.

,,Dragi satmareni, pe aceasta cale dorim sa aducem multumiri tuturor celor care ne-ati trecut ieri pragul si ati participat la targul nostru caritabil. A fost impresionant ca in ciuda vremii nefavorabile ati venit in numar atat de mare si ati daruit din suflet. Voi oameni frumosi si generosi ati donat in valoare de 30.814 lei, 110 Euro si 10.000 forinti.

Multumiri speciale zecilor de oameni cu inima mare care au daruit lucruri atat de frumoase pentru targ si voluntarilor care si-au oferit ajutorul. Fara voi n-am fi reusit! Multumirile noastre si tuturor sponsorilor care ne-au sprijinit! Va multumim din suflet ca ati fost alaturi de noi, toata stima noastra va apartine si va dorim ca binele facut sa vi se-ntoarca inzecit! Noel va multumeste si va iubeste!”

Reamintim că familia micuțului Noel a reușit să strângă banii necesari pentru tratamentul ZOLGENSMA al copilului. Dacă în urmă cu 9 luni, suma de 2.4 milioane dolari părea imposibil de strâns, astăzi este o realitatea, datorită mobilizării extraordinare a oamenilor din toată țara.

CITEȘTE ȘI:

Un comentariu

  1. faggs Răspunde

    Bravo lui. Dar intre timp hotarati-va, se opereaza sau face tratament? Daca are SMA atunci are nevoie de bani pt tratament cu Zolgensma. Iar daca o strans deja 2.4 milione dolari,ce tot cerseste in continuare vazand ca tratamentul e in jur de 2.13 milioane dolari? O fi prins gust .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.