Ultima actualizare: azi, 13:40
Locale

Cum s-a produs crima din Tăşnad. Ce spun procurorii

Procurorii sătmăreni explică cum s-a produs crima înfiorătoare din Tăşnad, în care un bărbat şi-a omorât soţia cu mai multe lovituri de cuţit. Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au dat publicității primele informații oficiale din cadrul anchetei.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile fată de inculpatul P.G., cercetat pentru săvârşirea infractiunii de violentă în familie, inculpat fată de care s-a luat măsura retinerii pe o durată de 24 de ore, în data de 14.07.2020.

În referatul întocmit în cauză, procurorii au retinut următoarea situatie de fapt:

Din actele de urmărire penală efectuate în cauză, respectiv procesul verbal de cercetare la fata locului, procesele verbale, declaratiile martorilor, au rezultat probe potrivit cărora inculpatul P.G., în seara zilei de 13.07.2020, în jurul orei 21,30 i-a aplicat victimei P.V., sotia sa, lovituri repetate cu cuţitul în zona toraco-abdominală, lovituri care i-au provocat decesul, echipajele de prim ajutor sosite la fata locului constatând decesul.

Referatul împreună cu dosarul cauzei a fost trimis, spre competentâ solutionare, la Tribunalul Satu Mare. La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare – Serviciul de Investigatii Criminale.

Sursa: Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.