Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Cutremurător. Un bărbat din Satu Mare și-a abuzat sexual fetița (8 ani) timp de doi ani

O fetiță din Satu Mare, acum în vârstă de opt ani, a fost abuzată timp de doi ani de tatăl ei, după ce a rămas orfană de mamă, scriu jurnaliștii de la Libertatea. În fața anchetatorilor, prin desene și jocuri cu păpuși, copila a expus, inocent, întregul tablou al ororilor la care a fost supusă de părintele ei.

Fetița avea șase ani când a rămas orfană de mamă. În 2018, după ce mama i-a murit, Ema şi fratele ei, care e cu doi mai mare, au rămas în grija tatălui lor într-o comună din județul Satu Mare. Bărbatul avea un salariu bun, dar avea şi-o patimă, cea a alcoolului: bea mult coniac, pe care-l stingea apoi cu litri de bere.

Copiii locuiau într-o casă compusă dintr-o bucătărie şi o cameră. Asistenta medicală din comună mergea periodic să vadă ce fac, iar într-o zi, prin decembrie anul trecut, femeia a intrat în casă şi l-a găsit pe bărbatul care era băut împreună cu fetiţa. Erau culcaţi amândoi pe jos și acoperiți cu o plapumă. Asistenta a crezut că va îndrepta lucrurile cumpărându-le copiilor un pat şi spunându-i tatălui să nu mai doarmă cu cea mică.

În ziua de 22 februarie 2020, tatăl s-a întos acasă băut, iar în jurul orei 17.00, a mers şi şi-a luat copiii de la sora lui, care locuieşte în acelaşi sat. Tatăl a golit câteva sticle de alcool, iar în jurul orei 19.00 a început să strige la ei, să meargă la culcare. Ema şi fratele ei au spus că vor să doarmă împreună şi s-au aşezat în acelaşi pat, dar tatăl a venit şi s-a întins lângă fetiţă.

După câteva minute, bărbatul “şi-a băgat mână în pantalonii victimei și a început să o atingă pe aceasta în zona organelor genitale, precum și în zona sânilor”, se precizează în rechizitoriu. În fața anchetatorilor, prin desene și jocuri cu păpuși, copila a expus, inocent, întregul tablou al ororilor la care a fost supusă de părintele ei.

Examinarea medico-legală a stabilit că fetiţa a fost victima unei agresiuni sexuale. Raportul de evaluarea întocmit de psihologii de la DGASPC confirm, de asemenea, trauma prin care a trecut fetiţa de 8 ani. În raportul DGASPC se precizează că evenimentele traumatizante pentru minoră au început după decesul mamei sale, iar abuzul sexual a durat timp de aproximativ 2 ani.

Pentru că şi-a recunoscut faptele în faţa instanţei, la proces s-a mers pe procedura simplificată, care reduce cu o treime limitele pedepsei. Iar la 3 iunie, Judecătoria Satu Mare l-a condamnat la 2 ani, 10 luni și 20 de zile de închisoare, în regim de detenție.

Întreaga poveste cutremurătoare, pe Libertatea.ro.

Foto ILUSTRATIV

17 comentarii

  1. unu Răspunde

    daca e asa un pedofil sa stim in ce comuna e, cinei porcul asta nenorocit, cred si la el se v a umbla pe la anus………….

  2. mae Răspunde

    ce judecator,,,,,,astai judecata ………ba sa va fie rusine asta ar trebui sa fie castrat ……….sinteti de toata groaza

  3. Cetateanul turmentat Răspunde

    Justitia aparata de hashtagisti da niste pedepse ridicol de mici la astfel de specinene.
    Ce il impiedica pe judecator sa dea pedeapsa naxima prevazuta de lege in acest caz?
    Halal justitie independenta si magistrati care nu vor sa raspunda in fata nimanui, nici macar in fata altor magistrati!

    Rezistentilor, luati-i apararea si acestei instante de judecata, o, voi aparatori ai justitiei!

    • carcotas Răspunde

      @cetatene… ai un fix cu hastagistii? Aici e vorba de altceva, mintea ta iti face figuri.

      • Cetățeanul turmentat Răspunde

        Carcotas,
        Tie ti se pare normal ca acest judecator si altii ca el sa nu fie trasi la raspundere?
        Tu chiar nu vezi ca de 30 de ani justitia nu a stabilit cine sunt vinovatii pentru mortii Revolutiei sau esti si tu unul din Sistem?

        • nuconteaza Răspunde

          @Cetateanul turmentat … aceeasi hastagisti care cer marirea pedepselor de vreo 3 ani (sau mai mult)? Acele pedepse pentru care PSD le-a dat drumul din penitenciare (acum aproximativ 2-3 ani)?

    • x-ulescu Răspunde

      Raspunderea magistratilor !!! a gresit ?, a dat intentionat sentinta mica ? dat afara din magistratura ! fara pensie speciala !! orice persoana sa raspunda pentru greselile facute !!! inclusiv judecatorii

  4. comentator Răspunde

    @all. Este un cod intern în pușcării referitor la pedofili mai ales că și-a batjocorit propria fiică. E muuuult pentru ăsta și anii pe care i-a primit, ăla nu mai apucă să iasă întreg de acolo. Asta dacă mai apucă. Cum poți face așa ceva????

    • Cetățeanul turmentat Răspunde

      Stimate “comentator”,
      Nu putem lasa numai pe seama puscariasilor pedepsirea acestui asa-numit tata, ca de aia statul roman plateste salarii grase magistratilor care nu vor sa raspunda pentru nici una din deciziile lor.

      • comentator Răspunde

        Aici sunt și eu de acord. dar asta e țara în care trăim. Cel care fură o găină sau un sac de porumb de foame primește 4-5 ani iar la în alte cazuri direct NUP și fapta nu există! Vezi celebrul caz sparanghelul. Adică suceveni care s-au reîntors în Germania din carantină ilegal pentru cules sparanghelul merkelian de fapt nu există. Oare? Sau ofițerul inconștient care la începutul pandemiei a îmbolnăvit tot spitalul Gerota.
        Ce înțelege de aici omul simplu, oare? Că trebuie să faci ceva mare și grozav și atunci poate scapi? Sper că nu e așa.

  5. Mihai Răspunde

    Clar….dracu stie ce se va alege de tara asta!!!!!!
    2ani?????
    Alti care fura de foame iau cate 5-7 ani….judecator de cacat!!!!
    Asa ceva e inadmisibil…..ar trebui sa iesim in strada si sa protestam!!!

  6. Adinutza Răspunde

    Simplu CASTRAT,iar judecatorul”corect”inchis la răcoare împreună cu pedofilii(specimene de rahat).

  7. Vlad Tepes Răspunde

    Oare judecatorul in cauza nu are copii ?
    Daca da, nu a facut un exercitiu de imaginatie inainte de a da solutia in favoarea infractorului, sa vada cu ochii mintii fetita lui violata de un jeg cu aburi de alcool in el, apoi sa hotarasca ?!
    Nu , cu siguranta nu a facut asta.
    Justitia din Romania, cu foarte putine exceptii, pune mai presus infractorii decit victimele.
    Asta e un fenomen pe care clasa politica nu vrea sa-l indrepte.

  8. faggs Răspunde

    Va luati toti doar de judecatori….primii vinovati sunt guvernul Boc ca a schimbat in 2009 CP ( de la 2 la 7 ani) pe cand ala vechi 1968 era (de la 5 la18)…in 2016 guvernul Ciolos schimba pt ca nu e conform cu UE ce recomanda la max 10 ani,dar Ciolos ramane la 7 ani. Legi de kkt. Eu personal sa fiu cu el inchis l-as nenorocii pe viata.

  9. pop Răspunde

    “””Asistenta medicală din comună mergea periodic să vadă ce fac, iar într-o zi, prin decembrie anul trecut, femeia a intrat în casă şi l-a găsit pe bărbatul care era băut împreună cu fetiţa. Erau culcaţi amândoi pe jos și acoperiți cu o plapumă. Asistenta a crezut că va îndrepta lucrurile cumpărându-le copiilor un pat şi spunându-i tatălui să nu mai doarmă cu cea mică.”””

    Vaca de asistenta trebuia trasa si ea la raspundere,daca ea a vazut in acel moment ca ceva nu era in regula trebuie sa alerteze autoritatile si sa efectueze mai multe controale,dar nah indiferenta in societatea “ucide” extrem de mult

  10. h.Auleo Maică Răspunde

    SECȚIA SPECIALA …….lasata sa-și faca datoria , In felul acesta am mai scapa și de judecatori corupți și incompetenți ,căt și de……..portocale .
    Dar vad ca ,tot psd este vinovat *..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.