Ultima actualizare: ieri, 21:00
Locale

Dezinsecţie aeriană contra ţânţarilor, în această seară, în Satu Mare

Astăzi, 13 iulie, de la ora 19.00, se va efectua acțiunea de dezinsecție prin aviotratament asupra zonelor unde nu s-au realizat acțiuni de dezinsecție terestre. Astfel, sătmărenii sunt rugaţi să închidă ferestrele începând cu această oră.

Pentru evitarea unor reinfestări sau apariția unor noi zone contaminate, Primăria recomandă asociațiilor de proprietari și sătmărenilor care locuiesc la casă, agenților economici să efectueze în această perioadă tratamente de dezinsecție în subsoluri, casa scării de la blocuri, depozite, precum și în alte spații care ar putea fi contaminate.

,,Rugăm apicultorii de pe raza municipiului Satu Mare să ia toate măsurile de protecţie necesare pentru familiile de albine!”, mai transmit reprezentanţii municipalităţii.

3 comentarii

 1. Satmarean Răspunde

  Domnule primar Kereskenyi Gabor, în 14 Mai e plin de țânțari, nu poți sta afară nici ziua , nici seara, vă rog să efectuați dezisencție și în această zonă. Mulțumim- locatarii din zona 14 Mai.

 2. X-ulescu Răspunde

  Vor să ne otrăvească, Lucovid și Wuhanis. Țânțarii nu există.
  Aruncă cu praf de otvară peste noi.

 3. Jan Răspunde

  Ești bat, du-te și culcăte X- ulescule !!! . Ai băut prea mult spirt !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Consultații de specialitate la SCM Dr. Coica. Programul medicilor

În data de 17.07.2020 la ora 9:30 la Cabinet Dr. Coica, va consulta Dr. Fălăuş Simona MEDIC SPECIALIST REUMATOLOGIE Programări:0732.116.837 0261/766.390,...

Închide