Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO/VIDEO. Dezinsecţie la Satu Mare. Ţânţarii, vânaţi cu elicopterul

După dezinsecţia din ultimele zile din cartierele sătmărene, ţânţarii au fost vânaţi în această seară cu elicopterul. Acesta şi-a făcut apariţia pe cerul Sătmarului la ora 19.00 şi a zburat la joasă înălţime, pulverizând insecticid pentru combaterea „insectelor de disconfort”.

,,Astăzi, 13 iulie, de la ora 19.00, se va efectua acțiunea de dezinsecție prin aviotratament asupra zonelor unde nu s-au realizat acțiuni de dezinsecție terestre, astfel că vă rugăm să închideți ferestrele începând cu această oră.

Pentru evitarea unor reinfestări sau apariția unor noi zone contaminate, recomandăm asociațiilor de proprietari și sătmărenilor care locuiesc la casă, agenților economici să efectueze în această perioadă tratamente de dezinsecție în subsoluri, casa scării de la blocuri, depozite, precum și în alte spații care ar putea fi contaminate.

Rugăm apicultorii de pe raza municipiului Satu Mare să ia toate măsurile de protecţie necesare pentru familiile de albine”, a anunţat Primăria Satu Mare în această după masă.

Sursa foto-video: Facebook/Altfatter Tamas

3 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    FOARTE BINE!!!!

  2. bla Răspunde

    S-a dat pe foaie! E plin de tantari!!!!!

  3. ...?#@!....ățopi Răspunde

    Nu știu cu ce s-a stropit pentru că nu a avut absolut nici un efect!!! Ieși în curte și te mănâncă de viu țânțarii!!! În zona caselor din Soarelui nu poți sta afară deja de la prânz încolo!!! Mulțumim!?!?!? Bătaie de joc pe banii noștri!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.