Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Dorel Coica, candidatul PSD la Primăria Satu Mare, invitat diseară la emisiunea PortalSM LIVE, la ora 20,00

Dorel Coica, candidatul PSD la Primăria Satu Mare, este invitat în cadrul emisiunii PortalSM LIVE, realizată de Gil Pietrar, diseară, începând cu ora 20,00. Principalul subiect abordat va fi candidatura sa la Primăria Satu Mare.

Cum funcționează emisiunea

În cadrul emisiunii PortalSM LIVE veți avea posibilitatea, de fiecare dată, să îi adresați invitatului întrebări în direct.

În prima parte a emisiunii, invitatului îi vor fi adresate întrebările pregătite de echipa PortalSM, iar în a doua parte, dumneavoastră veți avea ocazia să îi adresați invitatului întrebări în direct, la secțiunea de comentarii. Întrebările vor fi preluate de echipa PortalSM, care le va transmite către realizator, iar ulterior acesta îi va adresa invitatului întrebările dumneavoastră.

Unde va fi difuzată emisiunea

Emisiunea PortalSM LIVE va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook PortalSM și pe site-ul www.portalsm.ro.

Scopul emisiunii

Scopul emisiunii este de a aduce în faţa comunităţii PortalSM – care are doar pe Facebook peste 100.000 de urmăritori -, și nu numai, oameni experți în domeniile pe care le conduc, oameni politici, dar și oameni a căror poveste merită făcută publică și de la care, cu siguranță, veți avea câte ceva de învățat.

Va fi dezbătută situația actuală a județului de către experți din diferite domenii, iar pe de altă parte veți descoperi sătmăreni de poveste.

Moderatorul emisiunii este jurnalistul Gil Pietrar, cu o experienţă de peste 15 ani atât în presa locală, cât şi naţională.

Transmisiunea va fi asigurată de FotoKing Studio.

__________________

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook PortalSM (CLICK AICI), dacă nu ați făcut-o deja.

2 comentarii

  1. oo Răspunde

    Sa vedem cu ce ne abureste.

    • c-block Răspunde

      “Ungurii mi-au furat mandatul 2. Nici în mandatul propriu-zis nu am putut face nimica pentru că ungurii nu m-au lăsat. Cum m-am trezit mi-am adus aminte de ei și mi-a pierit cheful de lucru. Bine că măcar mi-am făcut concediul în Florida. Apoi m-am făcut de kk în delegația în Germania. Oricum ungurii sunt de vină pentru orice.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.