Ultima actualizare: azi, 13:55

Naţionale

Dramă în Maramureș. O minoră (13 ani) s-a sinucis după despărțirea de prietenul ei

Dramă în Maramureș. O adolescentă de numai 13 ani s-a sinucis după ce s-a despărțit de prietenul ei, titrează actualmm.ro. Fata și-a pus capăt zilelor în urmă cu două zile, în casa în care locuia împreună cu tatăl ei și surioara sa mai mică.

Vineri, pe data de 17 iulie, copila a fost găsită moartă în casă de către propriul tată. Potrivit actualmm.ro, Georgiana locuia într-o casă din localitatea maramureșeană Ciocotiș, împreună cu tatăl și surioara sa. Mama adolescentei de 13 ani i-a abandonat când aceasta avea doar doi ani, iar de atunci a fost crescută de către tată.

În ultima vreme adolescenta intrase într-un anturaj toxic, spun cunoscuții acesteia. O tânără și mama ei, pe care adolescenta le considera prietene, ar fi convins-o în repetate rânduri să fure lucruri din propria casă. Mai mult, recent tot cele două ar fi luat-o de acasă pe Georgiana fără știrea tatălui ei și ar fi dus-o în Târgu Lăpuș unde locuia iubitul ei.

Potrivit sursei citate, ultima dată când adolescenta în vârstă de 13 ani și-ar fi vizitat iubitul, acesta ar fi anunțat-o că vrea să se despartă de ea. Copila ar fi avut stări depresive după această scenă și nu a durat mult până când a decis să se sinucidă.

,,Vineri, 17 iulie, în jurul orei 11.45, polițiștii au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la decesul unei persoane. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, au identificat apelantul, un barbat de 45 de ani din Ciocotiș, și persoana decedată: o minoră de 13 ani. Persoana decedată a fost transportată la morga Spitalului Județean de Urgență Constantin Opriș Baia Mare în vederea efectuarii necropsiei. Până în acest moment nu există suspiciuni cu privire la decesul minorei, însă fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul”, a declarat, pentru ActualMM, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Sursa: ActualMM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.