Ultima actualizare: azi, 18:02
Locale

FOTO. Clienți fără măști în magazine din Satu Mare. Oamenii se revoltă

Clienți fără măști în magazine din Satu Mare. Mare parte a clienților nu folosesc corect măștile de protecție atunci când intră în magazine sau chiar nu folosesc deloc. Un sătmărean ne-a transmis o imagine cu un client surprins fără mască în zona casei de marcat.

Astfel de cazuri nu sunt singulare, iar părerile sunt împărţite în două categorii, tot mai vehemente. O parte dintre sătmăreni care se tem de virus şi îşi iau măsuri de protecţie şi o altă parte care consideră că virusul nu există sau nu e periculos, care nu se protejează.

Un comentariu

  1. ... Răspunde

    Și pe lângă asta și cei care poartă mască utilizează aceeași mască de o lună dacă nu de mai mult. Așa că tot degeaba e! Mai utila ar fi dacă am obliga populația să-și facă teste covid! Pe cuvântul meu! Așa știi măcar că cel care intră în magazin fără mască e negativ! Plus atunci măcar s-ar încasa niște bani și nu puțini! Acum chestia cu lupta cu pandemia a intrat într-o lălăială, un fâs.
    PS. Vânzătorii de la magazine ar trebui testați obligatoriu săptămânal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Precizări MAE. În ce condiții se poate intra în Ungaria din 15 iulie

Ministerul Afacerilor Externe precizează că în cursul zilei de astăzi autoritățile ungare au anunţat noile măsuri privind condițiile de intrare...

Închide