Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

FOTO. Cuplurile de aur și diamant din Satu Mare, premiate de municipalitate

Curtea Teatrului de Nord Satu Mare a găzduit joi, 9 iulie, în premieră, un eveniment emoționant și unic dedicat cuplurilor de diamant și de aur care au aniversat în trimestrul al II-lea al anului 60 de ani, respectiv 50 de ani de căsătorie.

Primarul municipiului, Kereskényi Gábor, viceprimarii Adrian Albu și Gheorghe Stan au oferit cuplurilor diplome de fidelitate şi un premiu bănesc de 1000 de lei pentru fiecare familie, felicitând-i pe cei care au fost prezenți la festivitatea de premiere.

,,De fiecare dată acest eveniment este unul emoționat și sunt sigur că și seniorii trăiesc momente deosebite în cadrul acestei festivități de premiere, de aceea am încercat să facem tot posibilul să îl organizăm, chiar dacă a trebuie să ne adaptăm unor noi reguli! I-am felicitat pentru tot ceea ce au realizat pentru comunitatea sătmăreană  și le-am urat multă sănătate! Mă bucur că din 2016 și până în prezent am premiat 82 de cupluri care au aniversat 60 de ani de căsătorie și 601 de cupluri cu 50 de ani de căsătorie, semn că avem o comunitate puternică de seniori în care valorile familiei sunt respectate!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

În cadrul evenimentului au fost premiate 5 cupluri care au aniversat nunta de diamant și 39 de cupluri care au marcat nunta de aur.

2 comentarii

  1. Normalul Răspunde

    Si la 25 de ani de casatorie nu da primaria nimic ? Si jumatate din 1.000 de lei ar fi O.K.

    • ... Răspunde

      Îți dă o medalie din badog cu inscripția “Fraierul cartierului”. Este bine așa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.