Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

FOTO. Vitezomanii, vânați de polițiștii sătmăreni. S-au dat amenzi de zeci de mii de lei

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și ai Biroului Rutier Satu Mare au desfășurat la data de 8 iulie, o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere, sens în care au aplicat 76 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Astfel, la data de 8 iulie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități în vederea prevenirii producerii accidentelor rutiere, acționând pe principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave, ocazie cu care au aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 35.000 de lei.

Din totalul amenzilor, 76 dintre acestea au fost aplicate șoferilor care nu au respectat regimul de viteză, motiv pentru care în cazul a 8 dintre aceștia polițiștii au dispus și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile, întrucât au depășit cu peste 50 km/h viteza maximă admisă.

Infracțiuni:

La data de 8 iulie, în jurul orei 20.20, polițiștii din cadrului Secției Poliție Rurală Valea Vinului, au depistat în trafic un tânăr, de 18 ani, din  Poiana Codrului, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că persoana de la volan nu deține permis de conducere iar autoturismul condus de către acesta nu era înmatriculat.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că numerele care erau montate pe auto au fost atribuite unui alt autoturism.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație a unui autovehicul cu numere de înmatriculare false.

Tot ieri, 8 iulie, în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești Oaș au identificat un bărbat, de 37 de ani, din localitatea Turț, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, a testat cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație alcoolică de 0.61 mg/l, alcool pur in aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. Cata manelistu Răspunde

    AU IEȘIT HOȚII DRACULUI LA FURAT CU JAPCA!!!

  2. Satul Răspunde

    Ar fi bine sa stea mai mult pe Paulestiului … poate o prind si pe doamna cu fordul care merge cu viteza … vai de noi, fara grija pietonilor, in special cand se grabeste acasa la familie dupa ce si-a terminat cu amantul! :)))

  3. Haoleoo Maica Răspunde

    Borat manelistu
    Ai grija cum circuli , că Hoți i-ți manglesc hAjutoru Social….!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.