Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. În acest weekend trebuia să fie Street Music Festival

În acest weekend ar fi avut loc MuzicaDeStradă. In acest weekend, orașul trebuia să fie plin de show-uri excepționale, de sătmăreni și turiști, într-o atmosferă demnă de orașe mari.

Organizatorii au transmis un mesaj către sătmăreni, pe care îl redăm în continuare:

“Ca în fiecare an, am pregătit noutăți pentru voi: 3 locații noi, mai mulți artiști din întreaga lume, conținut extra pe TikTok și acel sentiment de mândrie că da, și Satu Mare este atractiv, incitant și deosebit. 💜

De-a lungul anilor, ne-am propus 2 obiective: “distracție de calitate pentru sătmăreni, branding turistic pentru oraș” Vă amintiți, anul trecut Mr. Piano a invitat turiști din orașele învecinate cu #visitsatumare. Pentru 2020, am țintit revista de bord Wizzair, ca zeci de mii de pasageri să citească despre un city-break la Satu Mare. Această atitudine face parte din brandul Streetmusic: inovație pe plan local, prin aplicarea bunelor practici din alte orașe.

Mulți ne-ați întrebat, de ce nu facem și noi o variantă “light” cu niște scaune de plastic și cineva să performeze pe stradă. Știm și noi: orașul niciodată nu a avut nevoie mai mare de evenimente fresh, de calitate, ca acum. Dar uitați-vă la video-ul de mai jos: noi dorim acea atmosferă, acel vibe și acel public excepțional cum ați fost de-a lungul anilor. 💜

Anul viitor, reconstruirea de mult așteptată a centrului și eventualele restrângeri de distanțare ne vor crea noi provocări. Dar in 9-10-11 Iulie 2021, vom scrie mai departe această poveste, alături de voi. Să aveți grijă de voi, ne veți lipsi enorm. Vă îmbrățișăm, organizatorii”.

VIDEO: https://www.facebook.com/streetmusic.ro/videos/519255145338051/

Un comentariu

  1. Cata manelistu Răspunde

    LASĂ CĂ VA FI IN TOAMNA PARTIUM CĂ DE ĂLA NU SE PRINDE COVRIG UL!!! 😂😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.