Ultima actualizare: azi, 11:56

Externe

Șofer de autobuz, ucis în bătaie fiindcă nu a lăsat oamenii să urce fără măști și bilete

Un șofer de autobuz, în vârstă de 55 de ani, a murit după ce a fost bătut de un grup de persoane deoarece nu a vrut să îi lase să urce fără bilete și măști de protecție. Incidentul a avut loc la începutul lunii iulie în orașul Bayonne din Franța, iar bărbatul a decedat la spital, în cursul zilei de ieri.

Mii de localnici au ieșit în stradă într-un marș în memoria sa.

Atacul a avut loc la începutul lunii iulie, într-o stație de autobuz din orașul Bayonne (sud-vestul Franței). Șoferul a refuzat să permită unui grup să urce în autobuz fără bilete și măști și a suferit răni grave la cap după ce a fost lovit cu pumnii. A fost transportat la spital, însă medicii l-au declarat în moarte cerebrală.

“Am decis să-l deconectăm de la aparate, iar medicii ne-au liniștit că este cea mai potrivită decizie în această situație”, a declarat fiica victimei.

Familia șoferului a organizat miercuri un marș în memoria sa, plecând de la stația de autobuz unde a avut loc asaltul, la care au participat mii de oameni. 

În urma acestui incident, șoferii de autobuz din oraș vor fi însoțiți pe traseu de agenți de securitate pentru a preveni, pe viitor, astfel de incidente.

Sursa: Digi24/Foto: ilustrativ


4 comentarii

  1. EU Răspunde

    Muie rares Bogdan!

  2. EUh Răspunde

    At trebui as fie omorati toti acei care au lovit soferul.Atunci ar fi dreptate!

    • garcea Răspunde

      Trebuie specificat ca erau migranti ,care nu respecta nimic…..in toata Europa , isi fac de cap , se bat cu politistii ,sa nu zic de cate furturi ,violuri ,omoruri au loc din cauza lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.