Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

FOTO. Vânzătoare cu măşti de ochii lumii. Sătmărean apostrofat pentru că le-a atras atenția

Vânzătoarele unui magazin din cartierul Micro 16 u fost surprinse astăzi de către un client în timp ce le purtau doar de formă. Ba mai mult, el a fost apostrofat când le-a atras vânzătoarelor atenţia asupra rolului măştii de protecţie, iar când le-a făcut fotografii pentru a avea dovada, acestea s-au dovedit a fi şi mai vocale.

“Le-am atras atenţia doamnelor din magazin că nu au sau nu folosesc masca de potecţie. Când le-am spus că le fotografiez s-au anunţat între ele şi au început să mă ameninţe. Una nu avea mască deloc, dar între timp şi-a pus masca. Apoi au început să mă ameninţe”, ne-a spus sătmăreanul.

Ulterior, sătmăreanul a încercat să ia legătura cu proprietarul magazinului pentru a-i arăta cum se comportă angajatele, dar mai ales a-i explica riscului la care se expun şi îi expun pe clienţi.

4 comentarii

  1. Curiosul Răspunde

    Îl doare fix în pix pe Aty

  2. obiectiv Răspunde

    pe la Aty nu trec oamenii legi în control, poate are imunitate!!

  3. trecătorprin satu mare Răspunde

    Politia chiar nu exista? Nu e treaba vanzatorilor sa se certe cu cumparătorii fara masca si educatie. Cateva amenzi de 50-100 lei si mastile vor apărea. Vanzatorii nu isi pun mintea cu toata lumea. Nu e corect, dar nu au ce face. Dar politia are niste indatoriri.

  4. Satmarean Răspunde

    Avem un stat foarte slab atat sa-ti respecte drepturile cat si sa se impuna atunci când trebuie. Daca s-ar da amenzi la patron de min 10000 si la angajati si cetateni 300 sa vezi cum ar aparea mastile pe botic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.