Ultima actualizare: azi, 20:11
Locale

FOTO/VIDEO. Controale la terasele din Satu Mare. Acțiuni cu efective mărite

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19, la nivelul județului Satu Mare, în ultimele 24 de ore au fost desfăşurate în zone aglomerate, centre comerciale, piețe,mijloace de transport în comun și terase, acţiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru a nu permite desfășurarea unor activități care ar duce la creșterea numărului de infectări.

La activităţile desfăşurate au participat 270 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

În urma activităților desfășurate ieri, 10 iulie, până în această dimineață, la nivelul județului Satu Mare, echipajele mixte au efectuat controale la 130 de societăți comerciale și au fost legitimate peste 310 de persoane.

Totodata, au fost  aplicate 49 de sancțiuni contravenționale, dintre care 6 pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, 15 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, iar 28 pentru fapte de natură economică,  în valoare totală de peste 26 400 de lei.

Siguranța și sănătatea tuturor cetățenilor reprezintă una dintre prioritățile instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, astfel că forțele de ordine vor fi în această perioadă, permanent la datorie, pentru verificarea respectării prevederilor legale impuse în perioada stării de alertă.

,,Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viața, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur”, spun reprezentanții IPJ Satu Mare.

Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Osan Răspunde

    Bani pt buget

  2. Cata manelistu Răspunde

    DAR CINE ÎI PLĂTEȘTE? TREBUIE SĂ FI TARE FRAIER SĂ PLĂTEȘTI ACELE AMENZI!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cod Galben de furtună în județul Satu Mare. Intervalul de valabilitate

Un nou Cod Galben de furtună a fost anunțat în județul Satu Mare. Intervalul de valabilitate este 12 iulie, ora...

Închide