Ultima actualizare: azi, 12:33

Naţionale

VIDEO. Imagini tulburătoare în Maramureș. Cal chinuit pentru aprecieri și vizualizări

Imagini tulburătoare în Maramureș. Un cal a fost chinuit și bătut pentru aprecieri și vizualizări, imaginile fiind publicate chiar pe contul de Facebook al bărbatului care agresează animalul, scrie actualmm.ro.

În imaginile video se observă cum animalul este pus să tragă atât o căruța în care se afla bărbatul împreună cu un copil, cât și un buștean. Toate acestea, în timp ce “șoferul” înfrânează căruța și lovește cabalinul cu biciul.

Motivul a fost unul halucinant: maramureșeanul ar fi vrut să le arate prietenilor săi virtuali ce cal puternic are.

Sursa: actualmm.ro

30 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Sintem un popor de oameni barbari.
    Locul nostru nu este in Europa, eventual in Eurasia…
    Unde dracu’ sint autoritatile ?
    Sa nu-mi spuneti ca nu avem legi.
    Avem.
    Nu stiu de ce platim atitia oameni in uniforma Statului Roman , poate doar pentru a fi cineva care sa iasa la pensie speciala la 38 de ani !

  2. Herr Herlitz Răspunde

    Asemenea etalări ale calității calului poți vedea la orice târg de țară. Să arate ce puternic e calul. Refuz să cred că autoritățile nu știu asta pentru că târgurile de animale trebuie să aibă avizul DSV și trebuie obligatoriu supravegheate de personal DSV. Eu cred că de fapt se complac că “asta e, asta-i obiceiul”. Dar în 2020 nu e ceva normal! Așa cum e și faza cu pisica spânzurată de tomberon. Ne definește umanitate, de fapt lipsa de umanitate.
    Îmi aduc aminte acum o fază de acum circa 10 ani când niște românași de-i noștri s-au apucat de Ignat să taie porcul tradițional. Asta lângă Chicago – USA. La urlete vecinii au alertat direct Garda Națională! Noi în schimb ne uităm. Autorități varză!!! Probabil numără AMR până la pensia specială. Se doarme în izmene.

  3. bla Răspunde

    Nu pare a fii chinuit. Fake news

    • Herr Herlitz Răspunde

      Mai uită-te odată! Sau altfel spus de ce nu au pus măcar parțial craca aia mare pe căruță în loc să se cocoțeze colac peste pupăză și ei pe căruță? În vest pentru așa ceva automat ți se confiscă animalul pe lângă amendă sau închisoare. Depinde de țară. La noi ….

  4. bla Răspunde

    Mai degraba vrea portalsm visualizari si ne chinuie pe noi cu fake news-uri

    • bla Răspunde

      Sunt un fake.

      • bla Răspunde

        ce ciuda ti-e , ala care ai luat nick-ul. Nu ma intereseaza , eu de acuma pot sa folosesc nick OFWtPeMATANGURA

        • bla Răspunde

          Veizi ca a decedat de mult. Acuma serios. Cu asa ceva nu se glumeste. Ai trecut la profanare? Taran fara minte, kretin de la cotetul de porci. Atat stii handicapat oligofren.

          • bla

            ….

          • bla

            PWLA mii mie ca o decedat mata fraiere

          • bla

            Auzi măi tu bla cel very adevărat! Tu ai o problemă la mansardă. TU ai început să te legi de mine și în mod repetat. Ia comentează tu frumos, scrie ce vrei și nu mai umbla veșnic cu organul în gură. Ai să vezi că nici alții nu se leagă de tine. Cei șapte ani de acasă. Dar comentează tată, nu înjura ca birjarul! Îți doresc succesuri.

    • Haoleoo Maica Răspunde

      bla original
      Parerea mea
      Baieți au vrut sa arate ce putere are calul lor ,care arata destul de bine intreținut ,nu a biciuit animalul , ( de 2 ori la piscat ) au legat dupa atelajul ușor o craca uscata , acet obicei sa practicat și se practica in targuri cu animalele de tracțiune… Este mare diferența fața de cazurile in care unii nemernici chinuie niște biete marțoage , indeosebi cei de h^etnia mea….

  5. bla Răspunde

    uitati-va la ce titluri are la “Te-ar mai putea interesa” PortalSm : “O mamă își filmează copiii în grădină – Când revede filmarea se înspăimântă!” FAKE FAKE FAKE FAKE , impreuna cu sugaciu de nickuri. Ala care fura nick-uri . de parca nu pot dormii daca ma sugi de nick

  6. bla Răspunde

    Oricum se vede ca nu ati umblat cu caruta la tzara. Sa vedeti cand merea omu pe camp cu caii sa aduca roadele… trageau caii ca nebunii . Mai ales satenii ce locuiau la deal. Sunteti prastie. Acuma brusc vii se pare ca il chinuie pe animal. Sunteti mai rau ca niste pyzde

    • bla Răspunde

      Asta e. Sunt un țăran prost. Nici nu vreau să mă schimb. Îmi place să fiu un bou. Numai cal nu vreau să fiu că mă veți lega și pe mine de căruță. No m-am dus că țâpă muyerea aia din casă că a scăpat porcul în curte. Trebe să vorbesc nițel cu dânsa.

  7. Bahu Răspunde

    Alo , politia , mi-ar placea sa ne informati ce masuri ati luat !

  8. Maramu Răspunde

    Maramures plai cu prosti…

  9. cârcotaş Răspunde

    Dar când sunt întrecerile de tras camioane de către muşchiuloşi umanizi cum e? Mi se pare că şi ăia se chinuie destul de rău- Întreb doar: la ce forţă rezistentă la tracţiune se poate considera că calul e chinuit. Câte lovituri de bici este regulamentar ai administra pe minut? Este normal să călăreşti un cal, sau se consideră că-l chinuieşti?

    • Herr Herlitz Răspunde

      Eu propun să te punem în locul calului. Apoi vom vedea dacă îți mai arde de glume haiosul weekendului!

      • cârcotaş Răspunde

        Măi Herrule, caii sunt făcuţi să tragă, să depună efort pt. a-şi menţine forma. Ce ar fi să răspunzi la întrebări?

        • Herr Herlitz Răspunde

          Și tu ești făcut să “tragi”. Nu există mare diferență. Doar că ție ți se dă voie să ai impresia că încă ai drepturi, dar nu pentru mult timp.
          Modul cum tratăm animalele ne definește calitatea noastră de om. Unii sunt umani, alți neanderthalieni. Ăștia cu căruța încă nici la stadiul de Neanderthal nu au ajuns. Nu înțelegi unde e buba? Calul a fost supus unui efort absolut inutil, neproductiv, fără sens așa de-a dragul demonstrației. Exact așa cum statul ne pune botniță zilele astea. Poate așa înțelegi.

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        HH, ma tem ca iti pui mintea cu ceva familisti traditionali. De-astia la care mintea li so stafidit la nivelul de muierea nu e om, copchilu lo facut el, deci el il omoara etc. Da in rest, bisericos nevoie mare, cu ciorapi albi la costum, in primu rand la parada de 01.12, mici si bere la toate chermezele populare etc.

        • Herr Herlitz Răspunde

          @Vulpea bi-polară. Probabil. Cunosc și eu babă evlavioasă mai ceva ca Maica Teresa apoi să vezi ce înjură cum a ieșit de la biserică! Probabil înjură ca să aibă motiv de spovedanie?Zici tu ceva.😱😪

  10. Haoleoo Maica Răspunde

    Herr

    Atunci Ia-o ca…..Publicitate ..!

    • Herr Herlitz Răspunde

      Așa cum am mai spus comportamentul față de animale și nu numai față de cele domestice ne definește umanitatea noastră. A fost un gest absolut inutil, gratuit și în dispreț total față de calul trogloditului. În vest pentru mai puțin ți se confiscă animalul pentru rele tratamente.

  11. cizmaru Răspunde

    mai desteptilor cu antrenezi un cal de tractiune acest lucru se practica peste tot intrati pe net si vedeti cum ii antreneaza prin paduri pentru competiti calul nu este batut cea ce face cu biciul este admis si la competitile internationale

  12. bla Răspunde

    Sunt făcut în palmă. Nici nu-mi știu cine e tata. Era să uit. Sunt și mwist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.