Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

FOTO. Zeci de oameni înghesuiți într-un bazin, la un ștrand din județul Satu Mare

Zeci de persoane au împărțit, astăzi, 12 iulie, fără nicio măsură de prevenţie sau distanţare socială bazinul unui ștrand din județul Satu Mare.

O persoană a fotografiat bazinul, iar apoi a publicat imaginile pe Facebook, cu următorul mesaj: „Dumnezeu e sprijinitorul vieții mele nu mă tem de nimic! Aşa ar trebui să credem toti in Dumnezeu si nu ar fi atata răi.”

Reamintim faptul că numărul cazurilor de Coronavirus este alarmant. Doar astăzi au fost confirmate 456 de persoane, după ce ieri a fost un record negativ – 698 de persoane confirmate pozitiv.

14 comentarii

  1. Satmareanul Răspunde

    Salutare, Pana nu vor vedea corturi de campanie prin oras, in care medicii vor trebui sa decida cine traieste si cin nu, romanii nu se vor linistii, exact ca italienii. Din pacate cu lipsa de educatie nu poti lupta. Doamne ajuta sa nu am dreptate!

  2. Cata manelistu Răspunde

    BĂ DEȘTEPȚILOR CARE NU VĂ CONVINE NIMIC VREAU SĂ VĂ VĂD DACĂ DOAMNE FERI BAGĂ IAR IOHAOS CIOLANOS STAREA DE URGENȚĂ CE VEȚI FACE ÎN BLOC LA 40 DE GRADE MINIM ACUM PE TIMPUL VERII!!! VEȚI MURI DE CĂLDURĂ ȘI VĂ VOR BAGA ĂȘTIA CĂ ATI MURIT DE COVRIG!!! 😂😂😂😂😂😂

  3. Satmareanul Răspunde

    Popor de manelisti!

    • satmarean Răspunde

      Asa este. Din pacate cretinii din poze si-au zis ,,macar sa apucam noi sa ne distram, nu conteaza ce se intampla cu restul, sa nu reintram in carantina nespalati, ne spalam la mihaieni ”

  4. Linda Răspunde

    Tinerii isi pierd locurile de muncă, stau acasă in somaj tehnic și încearcă să ocrotească vârsta a II-a.
    Multumim pt sprijin!

    • satmarean Răspunde

      exact, din cauza cretinilor care stau ca intr-o oala la mihaieni, niste retardati!

  5. Prelatus Răspunde

    Asta credeau si popii din Italia, in prima luna au murit 76 de preoti…

  6. Unu' Răspunde

    Cei care vă dați mari credincioși (creduli), credeți o mare minciună fără urmă de dovezi, doar că așa vă prostește unul care din asta trăiește, mult mai bine decât majoritatea dintre voi, în schimb nu credeți FAPTE reale care se petrec sub nasul vostru! Bravo berbecii domnului!

    • ... Răspunde

      E ceva similar și cu noua religie scientologică a covidului. Crede și nu întreba. Din opera apostolului creștinomusulman agnostic dr. A.

      • nicu Răspunde

        matale vorbesti cam fara legatura, degeaba dai cu tifla despre scientologie.
        la virusul asta nu e chestie de “Crede și nu întreba”, de virus poti sa intrebi, pe unii doctori care au avut contact direct cu pacientii, si primesti rapuns ‘foarte multe’ (pe aia care s-au dus nu poti sa-i mai intrebi).

    • satmarean Răspunde

      Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.