Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

FOTO. Peste 200 de oameni ai legii au făcut controale în zonele aglomerate din județ

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19, la nivelul județului Satu Mare, în ultimele 24 de ore au fost desfăşurate în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, mijloace de transport în comun și terase, acţiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru a nu permite desfășurarea unor activități care ar duce la creșterea numărului de infectări.

La activităţile desfăşurate au participat 252 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ANPC, ANSVA, Ministerul Sănătății, Ministerul Muncii și Ministerul Transporturilor.

În urma activităților desfășurate ieri, 12 iulie, până în această dimineață, la nivelul județului Satu Mare, echipajele mixte au efectuat controale la 165 de societăți comerciale și au fost legitimate peste 350 de persoane.

Totodata, au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale, dintre care 53 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 4 pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială iar 4 pentru fapte de natură economică, în valoare totală de peste 13 700 de lei.

Siguranța și sănătatea tuturor cetățenilor reprezintă una dintre prioritățile instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, astfel că forțele de ordine vor fi în această perioadă, permanent la datorie, pentru verificarea respectării prevederilor legale impuse în perioada stării de alertă.

Cetățenii sunt rugați să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viața, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur.

9 comentarii

  1. Cata manelistu Răspunde

    PESTE 200 DE CIOBANI!!!

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    E bine ca profesionistii de la inv criminale au timp de asa ceva. Toti criminalii din judetbis la zdup, zero cazuri cu autor necunoscut. Sau…nu o fi asa? Or prins pe vreunu care nu o ramas langa victima? Bine ca la treburi de-astea de simplii gornici se baga.

    • Satmarean Răspunde

      Vezițî tu de treabă vulpe bi-polară, stăiți pă curuți în vizuină până țî bine !!!

  3. Tineriada Răspunde

    Foarte bine! La cat mai multe amenzi, felicitari Politiei! Numai cu o atitudine ferma oamenii vor intelege sa poarta masti in spatiile inchise si sa pastreze distanta de minim 2 metri fata de alte persoane!

  4. Altu Răspunde

    Fraieri patronii, în locul lor as închide tot, angajații in șomaj ,iar când statul se va trezi cu 2 milioane de șomeri să se spele pe cap cu ei.

  5. X-ulescu Răspunde

    In rest… mue steaua.
    Scuze. Psd am vrut

  6. raudetot Răspunde

    Am o curiozitate: ce dracu înseamnă PROGRAM CU PUBLICUL la CASA JUDEȚEANĂ DE PENSII? La poartă, un anunț te trimite la Poștă, să trimiți actele pe aceasta cale. Care acte? Unde listezi cererile și ceea ce trebuie? Apoi ți se mai spune pe site-ul lor că trebuie trimise în plic sigilat. Ce este aia? Cum se sigilează? Pui ceară de acum 50 de ani? La capitolul Program cu publicul, găsești pe site toate prostiile, numai orele de intrare nu. Se specifică: „În mod excepțional se pot depune si personal”. Dar când, la care ora? Nu că ar fi foarte amabili cei de acolo, dar dacă intri, mai pui o întrebare, mai ei cu o intervenție deloc respectuoasă, dar macar stii cât de cât ce ai de făcut. Puneți-vă, dragilor, un ORAR, că sunteți în slujba noastră, așa mi se pare!

  7. s Răspunde

    Hei fârtatilor:La Satu Mare,Casa de Pensii are director nou.Marele plimbat oriunde era goală o functie, de pupila sa Mareleeee Raduuu Buddddd!Traiască nasu mare…Incă un securist trecut si activat prin PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.