Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO&VIDEO. Implicare maximă! Mai mulți polițiști au măturat șoseaua după un accident, la Satu Mare

Câțiva polițiști sătmăreni au dat astăzi dovadă de implicare dincolo de ceea le este cerut în mod explicit în fișa postului. Așadar, mai mulți polițiști ce au intervenit astăzi la accidentul care a avut loc pe strada Odoreului au dat dovadă de implicare maximă, străduindu-se să redeschidă traficul cât mai repede cu putință.

După ce au ajuns platformele de ridicat mașini, polițiștii au cerut o mătură de la localnici pentru a îndepărta cioburile de pe carosabil. Reprezentantul firmei care a ridicat autoturismele a scos mătura din autospecială, începând să măture. Ulterior, o altă mătură a fost adusă de un localnic, iar polițiștii au început și ei să adune cioburile de pe carosabil pentru ca traficul rutier să fie deschis cât mai repede.

Urmăriți momentul în liveul PortalSM, la minutul 13.45:

Citește și:

2 comentarii

  1. Una Răspunde

    Aia da, au ajuns polițiștii să debaraseze carosabilul, dar unde erau cei de la Florisal ???. Probabil erau în afara orelor de program și nu au răspuns !

  2. asa si? Răspunde

    Fix un cur! Marti dupa amiaza, in Micro 16, la un gunoi de crasma s-au luat la bataie vreo 4-5 insi. Dupa ce au rupt vreo cateva oglinzi si au calarit cateva masini au plecat fiecare in drumul lui. La minute bune dupa ce s-a adus un alt rand de vodka la ceilalti petrecareti au aparut 3 masini de politie. Au pornit sirene, girofare, dar nu s-au pbosit sa coboare sa intrebe macar ce s-a intamplat. Cei care au avut ghinion sa parcheze in apropiere au ramas cu pagubele ca fraierii. Halal politie, ceata lu’ Pitigoi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.