Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

VIDEO. Bărbatul care s-a urcat pe stâlp, convins să coboare şi amendat

Bărbatul care s-a urcat pe stâlp, miercuri seara, a fost convins de către poliţişti să coboare, după care a fost amendat. El este cunoscut autorităţilor pentru că a mai avut ameninţări că se sinucide. El a trecut balustrada podului Golescu de zeci de ori spunând că se aruncă în Someş.

Bărbatul a ajuns în repetate rânduri şi la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean, de unde a fost externat.

Amintim că bărbatul s-a urcat aseară pe un stâlp de înaltă tensiune situat lângă podul de fier din Satu Mare.

sursa VIDEO: Alina Corodan

3 comentarii

  1. ... Răspunde

    Omul ăsta a avut astfel de “tentative” cam cu o frecvență de măcar una pe lună de vreo 4-5 ani. Deci se cheltuie resurse umane și fonduri cu nemiluita pentru “salvarea sinucigașului”. Nu credeți că era bine ca măcar acum să-l lăsați agățat de stâlpul ăla până mucegăiește? Așa de bine stăm în pandemie cu banii? Păi o fi zis și omul #distanțaresocială! Nici așa nu e bine? Acolo era departe de toți! Nu trebuie băgat de seamă, nu are el atât curaj. Iar dacă tot reușește nu va fi pagubă mare. Scuze, dar cam asta e adevărul. Eu zic că după un timp se va plictisi dacă nu-l băgăm de seamă. Oricum nu am o părere prea bună despre peihiatrul care se ocupă de caz, nu știu cine e. Motivul că vrea pensie totuși nu prea ține, mai trebuie să fie acolo ceva. Dacă a lucrat unde a lucrat are el pensie oricum.

  2. Altu Răspunde

    @”…” Pt cazuri din astea are statul bani,pt oameni care chiar au nevoie de ajutor nu sunt. Și dacă sărea ,ce era? Trebuie ținut legat să nu facă tărăboiul acesta lunar. Oricum ,dacă vroia cu adevărat să moară era mort demult ,el urmărește ceva cu chestia asta.

    • ... Răspunde

      Personal mă îndoiesc că e așa de nebun. Părerea mea neavizată este că știe el foarte bine ce face, e perfect conștient. De aceea nu duce până la capăt. Mai mult cred că este pentru atragerea atenției. Și probabil ceva probleme foarte serioase în familie. Nu știu, dar de obicei așa se întâmplă. Ar trebui internat la ceva sanatoriu dar privat nu la stat că acolo la grămadă îl fac zombi pe toți și nu mai iese niciunul. Pentru asta este statul român și sistemul de sănătate nu pentru alarmă-plimbat sinucigașul cu mașina roșie lilulilu-evaluare psihiatrică și apoi după câteva zile iar e afară, e risipă clară așa. Dar de fapt pe cine interesează? Se respectă protocolul și am mai bifar o intervenție la salvarea sinucigașului. Rezolvarea problemei este ceva neglijabil, mai mult decât secundar. Are statul bani! Oare mai are?
      Problema cea mare e că după această pandemie se vor înmulți foarte mult cazurile de boli psihice. Iar aceste boli de fapt nu au leac. Eventual situația se poate ușor ameliora, stabiliza. Asta va face #staiacasă în curând. Iar în ce privește copiii mici care au fost extrași din colectivul lor și la care acum se formează personalitatea mi-e și frică să mă gândesc ce efecte va avea izolarea de colectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.