Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Kereskényi Gábor a început strângerea de semnături pentru candidatura la Primărie

Kereskényi Gábor, primarul în exercițiu al municipiului Satu Mare, a început strângerea de semnături pentru un nou mandat la Primărie. Edilul-șef al Sătmarului a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

,,Stimați sătmăreni! Am demarat campania de strângere de semnături pentru o nouă candidatură. Dezvoltarea orașului necesită timp şi continuitate. Suntem aproape de finalul unui mandat, când putem să privim la ceea ce s-a făcut, putem să privim spre viitor. Vă invit să semnați pentru susținerea candidaturii mele și a echipei. Vă mulțumesc!”, a transmis Kereskényi Gábor.

9 comentarii

  1. Traian Zistor Răspunde

    Avand in vedere “ofertele” ,clar Kereskenyi va castiga din primul tur !! Majoritatea romanilor il vor vota fara niciun resentiment !!

    • Mihai Răspunde

      De parca va mai fi si turul doi . Omul castiga cu 60 %, ce sa mai…

      • ... Răspunde

        NU ESTE NICI UN TUR 2!!!!! CEL CARE ARE CELE MAI MULTE VOTURI ESTE PRIMAR!!! POȚI FI PRIMAR ȘI CU UN VOT ÎN PLUS! Dar cum zice Traian Zistorul ăsta, candidații anunțați sunt de toată jena. Zici că nici nu vreau de fapt fotoliul. Whatever.

        • Nha Răspunde

          Daca sunt “de toata jena “ de ce nu ne luminezi tu cu vreo 2 nume “ilustre”?! Esti patetic , ca de obicei . Hai ch solutii daca esti viteaz , ca si io te pot face carpa de sters pe jos fara nici un argument !

          • Rodica

            Dacă stau să mă gândesc toți care îmi vin în minte sunt udmr nu găsesc nici un român mai răsărit

          • ...

            Nu discutăm ca la ușa cortului. Tu în schimb …. tot acolo ai rămas.😪
            Pentru @Rodica 10*.

          • Rodica

            Iar ai aprut cu postari ? Ai putea sa te ….redefinesti putin , nu de alta , dar sa nu creezi confuzie . Sau poate asta urmaresti … . Sa-ti fie de bine ; eu – Rodica , cea cu multe postari si polemici , pana sa ….apari tu cu acelasi …..prenume – odata ce mi-am luat un angajament (acela de a NU mai posta ) consider ca e de bun simt si caracter sa ma tin de cuvant ! Pe langa faptul ca tie îți lipsesc aceste doua atribute , degeaba stai sa ….gandesti la ce candidati ….rasariti a avut orasul , stai degeaba . Mai bine nu forta cerebelul , o sa ai nevoie de el la batranete !

  2. Nha Răspunde

    Eu vreau pe Coica iar! Cat a fost primar mie mi-a mers bine! Ma doare undeva de ce va fi cu orasul!

    • jack Răspunde

      Faci bine ca il vrei inapoi,daca ti-a mers bine…restul sunt povesti pt fraieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.