Ultima actualizare: azi, 00:19
Locale

O adolescentă din Satu Mare își caută mama dispărută: “Mamă, întoarce-te acasă!”

ACTUALIZARE. Sătmăreancă dispărută de la domiciliu ce a fost căutată cu disperare de către fiica adolescentă a fost găsită în această după-masă. Fiica femeii spune că mama sa a fost victima violenței domestice, însă acum este teafără.

Știrea inițială:

O adolescentă din Satu Mare își caută cu disperare mama dispărută fără urmă. Femeia a dispărut în cursul serii de ieri de la domiciliu, din satul Unimăt, comuna Acâș, județul Satu Mare.

,,Mama mea a dispărut pe raza localității Unimăt, aseară în jurul orei 21:00. Dacă știți ceva de ea contactați-mă în privat. Va rog sa distribuiți cât mai mulți. Va rog sa ma ajutați. Nu știu care a fost îmbrăcămintea ei”, a scris pe facebook fiica sătmărencei dispărute.

Într-un al doilea mesaj postat pe rețeaua de socializare, adolescenta își cheamă cu disperare mama acasă.

,,Mama, întoarce-te acasă. Noi, copiii tai, te iubim foarte mult. Ești eroina noastră. Ai trecut prin multe și în continuare treci. Nu meriți nimic din toate astea. Ești o persoana minunata”, a mai spus adolescenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Noi imagini de pe Centura Sătmarului. Podul peste Someș este aproape gata

Lucrările continuă să avanseze vizibil la varianta de ocolire a municipiului Satu Mare, multe porțiuni fiind deja asfaltate. Cel mai...

Închide