Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Mărturie | După 10 ore petrecute la UPU Satu Mare, o femeie a fost trimisă la dermatolog

O femeie a petrecut aproape zece ore la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Satu Mare, iar într-un final, medicii au trimis-o să consulte un dermatolog, potrivit iubitului acesteia.

Femeia s-a prezentat la ora 00:00, la UPU Satu Mare, cu dureri abdominale, spune iubitul ei, dar a fost ținută pe hol timp de trei ore.

„Ce spital este acesta?! De la 00:00 până la ora 3:00 a stat pe hol, apoi a luat-o înăuntru și de atunci i-au băgat o branulă în mână, și nu i-au scos-o încă, la ora 8:00. Acum (n.r. – ora 9:30) i-au dat drumul, de la 00:00 seara. Diagnosticul: să meargă la un dermatolog că trei doctori n-au reușit să îi dea un diagnostic”, a mărturisit bărbatul pentru PortalSM.

6 comentarii

  1. Pacient Răspunde

    Oribil! Toate cadrele medicale care își bat joc de bolnavi, să pățească exact la fel.

  2. M Răspunde

    In tara lui Papură vodă nu ma mai mira nimic.Si tatăl meu a fost la urgență acum o lună .A intrat la ora 17 și a stat 5 ore pe hol.La ora 23 a fost lăsat în fața spitalului cu sonda urinara si punga in mana !!!.In momentul in care l-am sunat,o asistentă s-a răstit la el sa mai termine cu rapoartele.A trecut o lună de atunci si tata e bine,operat la Cluj de adenom de prostata .Noaptea la ora 2 a fost operat iar a doua zi a fost externat.Mii de mulțumiri prof.Coman de la Clinica Endo Plus.Un profesionist desăvârșit.Tot respectul!

  3. Eu Răspunde

    Vai, vai! Dar cum vă permiteți să vă luați de #aceștieroiînhalatealbe? Hîîî?
    În Spania mulți pacienți încă tratabili au fost intenționat abandonați și au murit. Aparținătorii deja cu pornit procesul cu acuzația de genocid.

  4. Profesor Răspunde

    La spitalele din Satu Mare foarte multe cadre medicale ar putea fi condamnate de GENOCID! Și, autoritățile fac ceva? Bineînțeles NU FAC NIMIC!

  5. obiectiv Răspunde

    Acuma e de mers la mare, nu la spital! Nu mai sufocati cadrele medicale, stresate si obosite de lupta impotriva coronavirusului! Apropo, in Satu Mare, nu au fost asa multe cazuri, dar tot au nevoie de putina relaxare si cadrele medicale, mai ales ca au pus deoparte si ceva bani castigati din linia intai si trebuie cheltuiti!!

  6. Protestatar Răspunde

    Unde este stomatologic ca să punem de un protest !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.