Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

Mircea Spătar, invitat diseară la emisiunea PortalSM LIVE, de la ora 19,30

Mircea Spătar, proprietarul unei agenții de turism din județul Satu Mare este invitatul emisiunii PortalSM LIVE, realizată de Gil Pietrar, diseară, începând cu ora 19,30. Principalele subiecte abordate vor fi: relansarea turismului în județul Satu Mare după starea de urgență, recomandări de concediu pentru sătmăreni, proiecte inedite, la ce să fie oamenii atenți când cumpără o vacanță.

Cum funcționează emisiunea

În cadrul emisiunii PortalSM LIVE veți avea posibilitatea, de fiecare dată, să îi adresați invitatului întrebări în direct.

În prima parte a emisiunii, invitatului îi vor fi adresate întrebările pregătite de echipa PortalSM, iar în a doua parte, dumneavoastră veți avea ocazia să îi adresați invitatului întrebări în direct, la secțiunea de comentarii. Întrebările vor fi preluate de echipa PortalSM, care le va transmite către realizator, iar ulterior acesta îi va adresa invitatului întrebările dumneavoastră.

Unde va fi difuzată emisiunea

Emisiunea PortalSM LIVE va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook PortalSM și pe site-ul www.portalsm.ro.

Scopul emisiunii

Scopul emisiunii este de a aduce în faţa comunităţii PortalSM – care are doar pe Facebook peste 100.000 de urmăritori -, și nu numai, oameni experți în domeniile pe care le conduc, oameni politici, dar și oameni a căror poveste merită făcută publică și de la care, cu siguranță, veți avea câte ceva de învățat.

Va fi dezbătută situația actuală a județului de către experți din diferite domenii, iar pe de altă parte veți descoperi sătmăreni de poveste.

Moderatorul emisiunii este jurnalistul Gil Pietrar, cu o experienţă de peste 15 ani atât în presa locală, cât şi naţională.

Transmisiunea va fi asigurată de FotoKing Studio.

__________________

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook PortalSM (CLICK AICI), dacă nu ați făcut-o deja.

2 comentarii

 1. mae Răspunde

  proprietar de agentie….are un leptop si e proprietar de agentie lasati vrajeala ce sa ne povesteasca asta ,,invitati oameni care au realizat ceva in viata sa invatam ceva de la ei,,,,,nu toate ciurucurile

  • c-block Răspunde

   Păi nu a invitat-o pe Papicioaia? Aia a avut grijă să se realizeze pe sine pe spinarea altora.😱😜
   Mă gândesc că urmează par example dr. Coica? Sau ăla nu face parte din partidul oke pentru emisiune?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.