Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

Municipiul Satu Mare va avea academie de fotbal. Dezbatere publică la Primărie

Municipiul Satu Mare va avea o academie de fotbal, construcția urmând să fie construită pe strada Gorunului din municipiu. Publicul este invitat să transmită observații și propuneri referitoare la documentația de urbanism până cel mai târziu la data de 27.07.2020.

Academia de fotbal va fi construită pe strada Gorunului din municipiul Satu Mare și va dispune de tribune precum și de mai multe terenuri de sport, iar terenul pe care se dorește amplasarea investiției este format dintr-un număr nouă parcele, se arată în memoriul nontehnic.

Obiectivele Planului Urbanistic Zonal:

-asigurarea accesului pietonal și carosabil la parcela existentă;

-accesul la parcelă se va face de pe drumul existent – strada Gorunului;

-stabilirea gabaritelor drumurilor de acces;

-montarea subteran a liniei electrice LEA și stabilirea unui traseu nou pe perimetrul zonei reglementate;

-reglementarea aliniamentului față de drum și față de limitele laterale și posterioare;

 -reglementarea parcelelor în vederea construirii obiectivelor propuse;

-asigurarea dotărilor tehnico-edilitare la parcelă.

Așadar, publicul este invitat să transmită observații și propuneri referitoare la documentația de urbanism până cel mai târziu la data de 27.07.2020. Observațiile vor fi transmise pe adresa de mail [email protected].

7 comentarii

  1. Radical2 Răspunde

    E o idee buna. Dar ar fii bine sa se gandeasca si la alte sporturi. Iar daca apar performante cu timpul, ar fi frumos si un stadion municipal decent.

  2. ciprian Răspunde

    Cred ca sunt destule alte prioritati pentru orasul asta, incepute si neterminate, altele cu bataie foarte lunga, mult mai importante decat o academie de fotbal

    • România Răspunde

      Pentru cultura ta generala investitia este finantata de statul ungar. Pe noi nu ne costa. Punem terenul la dispozitie si se construieste. Unul fel de Sepsi Sf.Gheorghe. Oricum zona aia de langa aquaparc trebuie dezvoltata.
      Asa s-au construit deja si doua crese-gradinite in oras si urmeaza unul in Carei. Daca te deranjeaza ca de ce statul maghiar am si o intrebare. Ce a impiedicat statul roman in afara de incompetenta, coruptie si interese obscure ca sa faca acelasi lucru? Asa ne trebuie.

      • Observator Răspunde

        Pe noi nu ne costa nimic , zici tu , acum ; decat la un moment dat pierderea identitatii nationale , iar apoi revendicarea ( retrocedarea ? functie de conjunctura politica) a tuturor acestor …..investitii facute din prea multa ….dragoste pentru acest popor . Da la Teleorman, Valcea sau Tulcea , nu exista interes pentru asemenea investitii din partea ungurilor ? Apropo , stii care e priotitatea numaru unu a Ungariei privind politica externa ? In rest , doar academia asta ne mai lipsea ……

        • România Răspunde

          Pe mine asta mă doare exact cu un metru jumate lateral dreapta exact cât ține și chestia cu distanțare socială. Puțin îmi pasă devreme ce nici cu faza cu apa caldă și săpunul în pandemie nu putem fi educați. Și țiganii, pardon rromii, de pe șirul țiganilor din Mateszalka de la intrare sunt mai curați decât mulți români-români sudiști de-ai noștri. Asta fără supărare. Cu România noastră în curând putem trage obloanele că nicăieri nu ne vor mai primi. Când se termină odată că indiferent orice ar fi noi așa cum suntem tot pe picior greșit suntem prinși?

  3. Satmarean Răspunde

    Prioritati se vor gasi tot timpul. Se stie ca cel mai popular sport e fotbalul , si acest oras ar merita o echipa in prima liga si un stadion pe masura. Din pacate de la prim-secretarul PCR Iosif Uglar satmarul nu au mai avut oameni care au condus acest oras sa le placa fotbalul. In acea perioadal am avut echipa de sase ori in prima divizie,dupa revolutie doar odata . Se pare ca in acest oras avem doar patroni smecheri(sa nu spun altfel) si beizadele cu bani , si nu investesc decat in buzunarele lor fara fund .

  4. ciprian Răspunde

    @Romania
    Cultura mea este destul de completa ca sa-mi dau seama ca toate urmaresc pas cu pas, un scop, nimic nu se face de gratis…in ce priveste statul roman iti dau dreptate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.