Ultima actualizare: azi, 13:16

Locale

Niciun caz nou de Coronavirus la Satu Mare. Bilanțul, rectificat cu o persoană în minus

Niciun caz nou de Coronavirus nu a fost confirmat în județul Satu Mare, în ultimele 24 de ore, însă bilanțul a fost rectificat cu o persoană în minus, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

Până astăzi, 25 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 43.678 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 25.373 de pacienți au fost declarați vindecați și 3.106 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare. 

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.284 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 2165 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Citește și:

3 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Miracol,unul s-a vindecat de ieri până azi. Și testele alea cred că multe dau eroare. Virus chinezesc,teste chinezești,nu-s de nici o treabă.

    • Dan Răspunde

      @Altu
      Că de treaba (mare) ești tu…

    • ... Răspunde

      Recent a recunoscut reputatul dr. Virgil Musta de la Timișoara întrebat referitor la rezultatele dubioase de la CFR Cluj (într-o zi aproape toată echipa clujeană este grămadă bolnav după care toți brusc se vindecă) că testele pot fi fentate în procent de 70% (scuze, este afirmația dumnealui). Tot așa a fost postat pe feisbuk un video cu rromii testați pozitiv la Cidreag și care afirmă că nu este nimic adevărat și că în două rânduri au fost testați negativ. Ei nu mai zic nimic. Dar omul de rând ce să mai creadă despre acuratețea datelor oficiale? Aștept “felicitări” de rigoare și că neg virusul. Nu neg măi copiii! Dar totuși vreau rezultate credibile! Voi credeți cei din UE nu află despre debandada de la noi? Și atunci ei ce fac? Trag obloanele la graniță! Să vedeți voi ce va fi atunci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.