Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

O fetiță (10 luni) are nevoie de 2,1 milioane de dolari pentru a putea fi salvată | Târg caritabil în județ

Un bebeluș de numai 10 luni are nevoie de 2,1 milioane de dolari pentru a putea fi salvat. Este vorba despre Alexa Save, fetița pentru care o țară întreagă se mobilizează, în acest moment, pentru a strânge suma necesară.

„Cu mare bucurie si emotie va anuntam ca va avea loc un targ caritabil pentru micuta Alexa, in Negresti Oas!

Alexa are deja 10 luni si duce pe umeri o lupta grea cu o boala numita AMIOTROFIE SPINALA TIP I ( o boala genetica foarte rara care se manifesta prin pierderea neuronilor motori, in final afectand deglutitia si respiratia!
Unica sansa ca Alexa sa fie salvata este vaccinul ZOLGESMA in valoare de 2,1 milioane de dolari.

Targul va avea loc in data de 31.07.20-01.08.20 intre orele 9-17:00, unde veti putea achizitiona haine, accesorii, jucarii, electrocasnice,etc, de asemenea se vor organiza si tombole unde veti putea castiga lucruri minunate!

Multumim Primariei Negreşti-Oaş si d-nei primar Aurelia Fedorca pentru tot sprijinul acordat, fara ei nu am fi putut contribui la salvarea Alexei!

Haideti sa fim uniti ca de fiecare data si sa putem spune “am ajutat la salvarea Alexei”!

Va asteptam cu mare drag la targ, in Negreşti-Oaş, in fata Parcului central”, este mesajul organizatorilor.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook creată pentru această campanie de ajutorare (CLICK AICI).

Sursele directe de donare:

🔴Paypal : [email protected]

🔴Revolut:
Nume: Save Alexa
0040747052082

🔴Cont maib Moldova (lei mdl):
Titular: Verginia Vintu
IBAN: MD82AG000000022593150448
Nr card: 4356960060969612

🔴Cont maib Moldova ( euro):
Titular: Stavila Maxim
Nr card: 4356960063241381
IBAN: MD35AG000000022593891404

🔴Cont BCR Romania ( ron ):
Titular: Stavila Maxim
IBAN: RO84RNCB0521166007230001

🔴 Doneaza 2€ prin SMS la numarul 8828 cu textul Alexandra (pentru Romania)
sau 45 MDL prin sms la numarul 2910 cu textul 607(pentru Moldova)

🔴https://www.gofundme.com/f/z73k7-save-alexa

🔴https://www.caritate.md/…/din-inima-pentru-alexandra-stavil…

🔴Donații în contul Asociației ÎMPREUNĂ PENTRU BUBU:
CIF: 42440643
Conturi:
IBAN Lei: RO69BTRLRONCRT0540786801
(Obligatoriu cu mențiunea Donație Alexandra)
IBAN Euro: RO50BTRLEURCRT0331403401
(Obligatoriu cu mențiunea Donație Alexandra)
Revolut: ZOLTAN ROSTAS
IBAN : GB70REVO00
(Obligatoriu cu mențiunea Donație Alexandra).

10 comentarii

  1. beper Răspunde

    Aia e suma reala pt tratarea bolii (2.1 milioane dolari). Ma-sa lui Noel a cersit si dupa ce a strans 2.4 milioane…o inceput sa-i placa.
    Sper pt Alexa si familia ei sa functioneze tratamentul.

    • trilulilu Răspunde

      Măi @bepper, ești chiar așa bătut în cap? Intră pe feisbuk și caută pe verginia vintu și ai să vezi cum se chinuie cu fata. Chiar crezi că îi convine. Și ce vină are că atât costă tratamentul? Mai bine tăceai!

      • beper Răspunde

        Puti a prost dupa nick, iar daca citeai cu calm si atentie ce am scrie, nu aveai cum sa-mi raspunzi asa….unde vorbesc eu impotriva Alexei sau tratamentului?
        Sau esti hun si nu intelegi ce am scris….atunci te iert.

        • trilulilu Răspunde

          Citez :”a cerșit …și după ce a strâns 2,4 milioane … o început să-i placă”. Tu cum înțelegi asta pre limba romanese?

          • beper

            “Intră pe feisbuk și caută pe verginia vintu și ai să vezi cum se chinuie cu fata”
            Tu despre cine vorbesti aici?
            E simplu: Parintii Alexei au nevoie exact de suma pt tratament(2.1 mil $)
            Mama lui Noel odata ajunsa la suma de 2.4 mil $ ,de ce a continuat cerseala?… Asta e tot ce am zis.

  2. trilulilu Răspunde

    @beper, eu vorbesc despre știre și despre articol. Tu vorbești despe un alt copil care este în aceeași situație. Dar tu în schimb intenționat le amesteci. Ești bolnav. În asemenea situații și în asemenea cazuri nu îți permiți asemenea afirmații cum faci tu. În caz că ești sănătos la etaj. Culcă-te.

  3. unu Răspunde

    triluliu sincer ai dreptate si eu am citit de 4 ori ce a scris beper dar nu am inteles nimica, nici un ungur nu scrie asa prost, a inceput sa ii placa, nu esti obligat sa donezi, dar daca poti e un ajutor, pentru mine e mai dureros costul asa mare a unui tratament – rusine celor care cer banii astia.

    • trilulilu Răspunde

      Da @unu. Este de-a dreptul revoltător costul și nici nu e sigur dacă ajută la ceva! E cumplit să ai un copil cu asemenea probleme.
      Eu de aceea am ales acest nume ca să semnalez că individul cu comentariul este trilulilu. Un om normal ajută dacă poate și nu comentează aiurea. Slab materialul la dumnealui.😱

  4. Tratament Răspunde

    oare cand va veni timpul cand si noi in Romania ar putea sa tratam boliile asta foarte rare???Cand o sa avem un sistem sanitar asa dotat modern?. Deja nici nu mai la TV , cand aud propozitia asta magica: nu avem bani nu avem fonduri o sa marim dar in 2 trepte al 2 lea in anul 2021 etc etc bla bla bla…deja ridica parul …. intreb si eu omul simplu care lucreaza poate si in 3 schimburi si din salariul ala mic e obligat sa dea apropoe 45 la suta la stat oare de unde pizda ….. are banii?? ar trebui sa spunem si noi ca nu avem momentan nici noi bani…. dar cand vad ,si acum nu conteaza din ce partid ca de la PNL sau de la PSD in ce masini de serviu au ,Audi, BMW, Mertan pe care un om simplu ar trebuit sa lucreze minimum 60 de ani (ce salarii rahat avem acum) omul incepe sa gandeasca altfel ,ca nu are nici o sansa sa ramane in Romania si sa emigreze oriunde prin Europa daca vrea o viata cat de cat frumos… dar nici ala nui normal sa chinuim cu salariul 1.800 de ron in mana plus tichet de masa… politicienii asta chiar nau minte avem familii avem copii incepe scoala vine iarna etcetc, nu-i dejeaba au plecat deja 5 millioane de romani din tara… inca o sa mearga sigur atata….si sigur nu o sa mai vine acasa numai pt vacanta… de ce sa chinuie iara.. 🙁 ultimul stinge becul…

  5. Tratament Răspunde

    oare cand va veni timpul cand si noi in Romania ar putea sa tratam boliile asta foarte rare???Cand o sa avem un sistem sanitar asa dotat modern?. Deja nici nu ma uit la TV , cand aud propozitia asta magica: nu avem bani nu avem fonduri o sa marim dar in 2 trepte al 2 lea in anul 2021 etc etc bla bla bla…deja ridica parul …. intreb si eu omul simplu care lucreaza poate si in 3 schimburi si din salariul ala mic e obligat sa dea apropoe 45 la suta la stat oare de unde pizda ….. are banii?? ar trebui sa spunem si noi ca nu avem momentan nici noi bani…. dar cand vad ,si acum nu conteaza din ce partid ca de la PNL sau de la PSD in ce masini de serviu au ,Audi, BMW, Mertan pe care un om simplu ar trebuit sa lucreze minimum 60 de ani (ce salarii rahat avem acum) omul incepe sa gandeasca altfel ,ca nu are nici o sansa sa ramane in Romania si sa emigreze oriunde prin Europa daca vrea o viata cat de cat frumos… dar nici ala nui normal sa chinuim cu salariul 1.800 de ron in mana plus tichet de masa… politicienii asta chiar nau minte avem familii avem copii incepe scoala vine iarna etcetc, nu-i dejeaba au plecat deja 5 millioane de romani din tara… inca o sa mearga sigur atata….si sigur nu o sa mai vine acasa numai pt vacanta… de ce sa chinuie iara.. 🙁 ultimul stinge becul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.