Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

O tânără din Satu Mare luptă pentru fratele ei. Are nevoie de o operație de amputare a piciorului din șold!

O tânără în vârstă de 18 ani din municipiul Satu Mare încearcă să își salveze fratele cu 10 ani mai în vârstă, ce și-a petrecut mare parte din viață în spitale. Problema actuală, însă, este aceea că tânărul are nevoie acum de o nouă operatie de amputare a piciorului din șold, o operatie foarte costisitoare, bani pe care familia nu îi are.

Sora băiatului a început o campanie de strângere de fonduri pentru fratele ei. Redăm integral mesajul acesteia:

„Bună tuturor. Ma numesc Anabela si am aproape 18 ani. De multe ori am fost intrebata ce consider ca ma face speciala si răspunsul a fost mereu acelasi: FRATELE MEU.

Fratele meu Chiș Ștefan în vârstă de 28 de ani a fost mereu ingerul meu pazitor. Și de ce spun asta? Deoarece e aici, printre noi, si ne bucura pe toti de 28 de ani chiar dacă trebuia sa fie demult plecat.

1- Encefalopatie Sechelara (la varsta de 5 luni medicul si-a dat seama ca nu e dezvoltat normal pentru varsta lui )

2-Hipoglicemie Cetogena (la varsta de 2 ani si-a pierdut cunostinta iar dupa mai multe investigatii i sa pus diagnosticul …)

3-Cataracta Congenitala Bilaterala

4-Epilepsie

5-Osteosarcom Codroblastic (tumoare la osul piciorului)

6-Stafilococul Auriu

7-Ecoli

Acesta este foarte pe scurt istoricul medical al lui Stefan de la nastere si pana azi la cei 28 de ani petrecuți mai mult prin spitale.

Fratele meu este o persoană foarte speciala. Date fiind problemele lui inca de mic el a fost mereu centrul atentiei pentru toata lumea. Insa pentru el eu am fost mereu. Chiar daca in trecut, cand eram mica, radeam de el, haha nu ma vezi, haha nu poti sa fugi dupa mine, el mereu radea deodata cu mine si se bucura că radeam, indiferent de ce.

In urma cu 2 ani, când tatal meu a murit, el a fost cel care ne-a tinut si pe mine si pe mama tari. A fost stalpul nostru de sprijin. Niciodată nu s-a plans de ceva, nu a spus ca il doare ceva, era mereu tare….pana acum 2 saptamani..acum 2 saptamani mi-a cerut ceva, ceva ce m-a facut sa realizez in ce situatie critică se afla acum. Mi-a spus următoarele cuvinte: Bela, ajuta-ma, da-mi ceva sa nu ma mai doara. Iar eu doar am stat si m-am uitat la el nestiind ce sa fac.

Dupa multe incercari ale unui renumit medic din Ungaria, piciorul la care el avea cancer a fost operat, osul fiind inlocuit cu o proteza. Insa de la ultima operatie din 2019 a fost infectat cu Ecoli(in sange) . De atunci traieste doar cu ajutorul antibioticelor, in incercarea de a ii tine infectia sub control. Insa acest lucru nu mai este posibil. Doctorul ne-a dat un ultimatum: viața lui sau amputarea piciorului. Asa ca lupta pentru salvarea piciorului s-a incheiat. Insa a început cea pentru salvarea vietii lui. Ștefan are nevoie de o noua operatie de amputare a piciorului din șold, o operatie foarte costisitoare, bani pe care noi nu ii avem.

Insa i-am promis ceva. I-am promis ca nu il voi lasa sa pateasca nimic. Și că cu picior sau fara, acest lucru nu ne va împiedica să pastram traditia plimbarii de duminica. Voi fi mereu langa el.

Așa ca va rog, daca puteti, cum puteti, sa ne ajutati. Vă las jos 2 conturi bancare. Fiecare banuț face diferenta.

Daca doriti poze cu documentele medicale vi le trimit cu mare drag in privat. Și , daca cunoașteți un ortoped chirurg care opereaza proteze tumorale…noi tot speram ca cumva …cineva ar putea reusi sa ii salveze piciorul.

Va mulțumesc din inima !

CONT EURO:
Stefan Gheorghe Chiş
RO73BRDE310SV66169673100
BRD-Groupe Societe Generale SA
COD SWIFT/BIC :BRDEROBU

CONT LEI:
Stefan Gheorghe Chiş
RO21BRDE310SV64887403100
BRD-Groupe Societe Generale SA

VA RUGAM SA DISTRIBUITI POSTAREA

Un comentariu

  1. Dan Răspunde

    Merita ajutat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.