Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

Prefectul Radu Bud, invitat diseară la emisiunea PortalSM LIVE, de la ora 19,30

Prefectul județului Satu Mare, Radu Bud, este invitatul emisiunii PortalSM LIVE, realizată de Gil Pietrar, diseară, începând cu ora 19,30. Principalele teme abordate vor fi: situația COVID-19 în județ, lucrările la centura de ocolire a orașului Satu Mare, alegerile locale.

Cum va funcționa emisiunea

În cadrul emisiunii PortalSM LIVE veți avea posibilitatea, de fiecare dată, să îi adresați invitatului întrebări în direct.

În prima parte a emisiunii, invitatului îi vor fi adresate întrebările pregătite de echipa PortalSM, iar în a doua parte, dumneavoastră veți avea ocazia să îi adresați invitatului întrebări în direct, la secțiunea de comentarii. Întrebările vor fi preluate de echipa PortalSM, care le va transmite către realizator, iar ulterior acesta îi va adresa invitatului întrebările dumneavoastră.

Unde va fi difuzată emisiunea

Emisiunea PortalSM LIVE va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook PortalSM și pe site-ul www.portalsm.ro.

Scopul emisiunii

Scopul emisiunii este de a aduce în faţa comunităţii PortalSM – care are doar pe Facebook peste 100.000 de urmăritori -, și nu numai, oameni experți în domeniile pe care le conduc, oameni politici, dar și oameni a căror poveste merită făcută publică și de la care, cu siguranță, veți avea câte ceva de învățat.

Un comentariu

  1. ... Răspunde

    Pentru moderator. Cereți o dată concretă nu blablablauri și vomvedeauri privind când vor fi despăgubiți efectiv cei ale căror terenuri au fost luate pentru centură. Totuși e vorba de 5 ani deja!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.