Ultima actualizare: azi, 08:53

Locale

Prefectul Radu Bud: Patru cazuri noi de Coronavirus la Satu Mare

Prefectul Radu Bud a anunțat, în această seară, faptul că au fost confirmate patru cazuri noi de Coronavirus în județul Satu Mare.

Radu Bud a anunţat, la Informația TV, că luni, 27 iulie, au fost depistate încă patru cazuri noi de Coronavirus, care vor fi raportate marţi de Grupul de Comunicare Strategică. Mai exact, este vorba despre doi sătmăreni veniţi din străinătate, un pacient de la Boli Infecţioase şi unul de la Spitalul TBC Bixad.

10 comentarii

  1. ... Răspunde

    După ce s-a antepronunțat expertul acum chiar sunt curios câte cazuri va raporta mâine județul!

  2. Ha ha Răspunde

    Cat puteți umfla minciunile

  3. Altu Răspunde

    @,…”, Cum câte? Câte e nevoie. A primit ordin de la centru să urce și SM în top. Era prea dubios,judet de graniță sub 100 și alții mii. Dar , bineînțeles e meritul prefectului Bud.Laudele lui nu au fost primite bine de colegi, și acum bagă și la noi.

  4. Satmarean Răspunde

    D-apoi la câte teste se fac în Sătmar, e normal să raporteze foarte puțin !!!

  5. y-ulescu Răspunde

    Lucrez în domeniu și știu că nu avem voie să facem prea multe !!!

  6. Satmarean Răspunde

    Să nu se umfle prea tare statistica !

  7. Altu Răspunde

    Ideea e că boala asta nu îi nici așa contagioasa ,nici mortală. Dacă era așa contagioasa toți ăia de pe litoral aveau deja boala. Că mortalitate ,prefer de 100 de ori covid decât cancer. OMS a dat ordin că toți cei care mor și au și covid să fie declarați morți de covid. Deci,faci infarct dar ai avut covid , au murit de covid, cancer ultimul stadiu idem. Cum ucide gripa așa și cu ăsta. Trăiți-va ziua că și cum ar fi ultima, că nu se știe ce aduce viitorul. Covid,necovid,viața merge înainte.

  8. ... Răspunde

    Hihihi. Măi ăsta este deja tare penibil! Cei patru covizi care îs trei. 4 a anunțat prefectul și 3 a anunțat Gubernul meu oficial. Cineva nu știe să numere, asta fără supărare. Sau unul din cei bolnavi brusc s-a vindecat??? Că de murit din fericire nu a murit nimeni! De aia tot spun că cifrele astea sunt aiurea nimeni nu le poate verifica. Probabil asta și e intenția. Oricum ăia 5 din Cidreag care îs de fapt 4 și care de fapt nici unul nu e. Socotiți și voi. De povestea cu CFR nici nu mai zic. Vă spun că nu mă mai uit la știri. De fapt mă bate gândul să nici nu deschid televizorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.