Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

Satu Mare, primul loc pe ţară la cele mai puţine îmbolnăviri cu COVID-19

Judeţul Satu Mare este începând de astăzi județul cu cele mai puţine cazuri de covonarivs. Potrivit statisticii oficiale dată publicităţii de către Grupul de comunicare Strategică, în judeţul Satu Mare au fost înregistrare cele mai puţine îmbolnăviri de la declanşarea epidemiei.

Astfel, la Satu Mare au fost 80 de cazuri, fiind urmat de judeţul Vâlcea, cu 85. Celelalte judeţe trec de 100 de îmbolnăviri. Cele mai multe cazuri au fost în judeţul Suceava, unde au fost peste 4.000 de cazuri.

Până în prezent, la Satu Mare  s-au înregistrat 8 decese cauzate de coronavirus şi 66 de vindecări. În spital mai sunt internate 7 persoane.

Trebuie precizat faptul că prin vămile din judeţul Satu Mare au trecut foarte mulţi străini.

8 comentarii

  1. Pop Răspunde

    A cam trecut “glontul” pe langa urechile noastre,este o minune ca nu avem raspandire comunitara la ce trafic s-a inregistrat prin vami. Ca de respectat reguli suntem zero barat,i-ti poti da seama doar din printr-o plimbare prin cartiere

    • ? Răspunde

      @pop,nu e nici o minune. Virusul ăsta nu e chiar așa contagios cum latră experții. Dacă era așa toți eram virusati acum. În publicitate la tv, vă explică cum unul infectează sute. Deci, dacă in SM au fost vreo 80 cu corona, Dacă chiar au avut ,trebuia să fie câteva mii deja. Că unul strănută și jumătate orașul are,nu așa ne amețesc specialiștii?

      • covid 19 Răspunde

        @?- Prefer ,,lătratul” specialiştilor decât lătratul unuia care-şi pune sub semnul întrebării propria persoană. Încearcă şi tu alte explicaţii gen: au strănutat în cot sau : Sătmarul nu putea fi printre primii într-o chestiune aşa controversată când e ultimul la lucruri simple (de fapt suntem ultimii la infectaţi) altfel spus, locul în care nu se întâmplă nimic.(scuze pt. gluma macabră).

        • ... Răspunde

          Dacă aici nu-ți place că nu se-ntâmplă nimic atunci îți sugerez să te muți. Ce zici de Suceava, Bucovina? Aer curat cu urme de covid. Dar eu zic să-ți schimbi porecla în covid-20. Acuși am trecut în iulie.
          Dragul mamii! Și pe robinet te bate-n cap cu #staiacasă, #poartămască etc. Nu auzi nimic altceva. Când este vreun altul care deschide gura să spună ceva și nu e “bine” imediat se taie microfonul. Să nu spui că nu ai văzut așa ceva! Nu-ți sună cunoscut? Ceva de dinainte de ’89? Pentru că sunt destui specialiști care spun că nu e chiar așa. Arafat e cu salvările, Rafila e cu endocrinologia și cu doctorat în etilism. Așa specialiști în epidemie ne conduc acum! Mă bate gândul să încep să operez pe cord deschis. Păi dacă la ei se poate?

  2. Gicu Hugi Răspunde

    Pe ce loc e Satu Mare la numarul de teste facute?

  3. X-ulescu Răspunde

    Slab. Foarte slab, oraș.
    Nici aici nu putem ocupa un loc fruntaș.
    Mai urmează să piardă psd alegerile și putem să ne aruncăm in Someș.
    Clanțe.

    • X-ulescu Răspunde

      Îmi leg nod la batistă să nu uit să-mi leg un bolovan de gât când va fi să mă arunc.😜

  4. Haoleoo Maica Răspunde

    SUCCCES….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.