Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

VIDEO. Ce spune IPJ Satu Mare despre polițistul ce era să lovească un pieton pe trecere

Un pieton a fost la un pas să fie lovit pe trecerea de pietoni, chiar de o autospecială a Poliției. Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a comentat pe scurt acest incident.

,,La nivelul Poliției Municipiului Satu Mare se desfășoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a situației”, a declarat, pentru Portal SM, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor.

Incidentul s-a petrecut ieri în centrul municipiului Satu Mare, pe bulevardul I.C. Brătianu, lângă Casa de Modă, atunci când o autospecială a Poliției a oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate unei persoane. Când însă o altă persoană s-a angajat în traversare, polițistul aflat la volanul autospecialei a ezitat de câteva ori.

Șoferul a pornit, mai apoi a frânat, după care a pornit din nou, fiind la un pas să dea peste pietonul aflat în traversare regulamentară pe ,,zebră’’.

14 comentarii

  1. John Doe Răspunde

    Incerca sa franeze cu stangul.

  2. altu fără bmw Răspunde

    … și după verificări se va constata că totul este în regulă. Pietonul nu a depus sesizare și bugăt a avut loc să treacă! Ce mama naibii faceți atâta gargară!🤔😱😪😤

  3. raudetot Răspunde

    Politia ar trebui sa dea exemple pozitive: viteza regulamentara, acordare prioritate pietonilor aflați pe trecerea de pietoni, parcarea regulamentară, circulație doar pe sensul corect. Dacă ei, polițiștii încalcă regulile, cum să cerem altora să le respecte? Hai să facem fiecare cum îl taie capul, dar atunci amenzile să dispară! Dacă polițiștii sunt în misiune, să anunțe prin semnale acustice/ vizuale că au de trecut repede. Dacă nu, să stea acolo unde este voie.

  4. Norick Răspunde

    Foarte corect punctat.
    Gunoaie de milițieni, la fel ca prostu acela fără bmw. Altu fara bmw

    • Norick Răspunde

      Norick fals, găseşteţi un nick, hoţule.

    • altu fără bmw Răspunde

      Te uitai în oglindă și vorbeai singur? Tu nici permis nu ai măi tăntălăule!

    • altu fără bmw Răspunde

      Măi norocel fals! Te-ai trezit că ți-a expirat permisul la trotinetă! Du-te mă!

  5. altu fără bmw Răspunde

    Ai uitat de vorbitul la telefon ca să nu mai spun că intră în intersecție sau schimbă banda fără să semnalizeze intenția.

  6. 😳😳 Bika 😳😳 Răspunde

    😤😤😤 NU ÎN ULTIMUL rând ati uitat de proiectoarele de ceatã. Toatã ziua, sub soarele care strãluceste, politaii umblã numai cu proiectoarele de ceatã pornite la maxim. Cã d’apoi Ceeee smecheri suntem, nu?!?!? 😳😳😳

  7. varu Răspunde

    Sa umble cu proiectoarele de ceața pornite doar la minim , mama lor de politai .
    Cine se cred ei.?

  8. s Răspunde

    Politistul/a trebuia să treacă fără probleme,avea dreptate!Boul de pe trecere era pe alt sens!In concluzie doi boi ce nu cunosc regulile de circulatie!

  9. varu Răspunde

    SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
    Mai oameni buni
    Daca santeți habarniști ……Abțineți-va ….unu cu faruri la maxim altul cu alte idioțenii
    Ca sa comentezi ceva trebuie sa și cunoști legea circulației pe care și un Strafar o știe , și care n-ui chiar așa de ușoara
    IN CAZUL DE MAI SUS
    Poliția a avut obligația sa acorde prioritate …..NUMAI daca se gasea pe prima banda (sp casa de moda ) era absolvit de obligație …

  10. S Răspunde

    Varuuuu,videaz:pietonul căruia i s-a prioritate a trecut și- l vedem pe banda dinspre casa de moda!Boul care se angajează pe trecere,unde crezi ca se afla când polițistul s- a pus in mișcare?

  11. adi Răspunde

    ;varu; est ca pul……lalala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.