Ultima actualizare: azi, 08:53

Naţionale

VIDEO. Vânzătoare lovită de o clientă după ce a atenționat-o că nu poartă mască

Incident într-un magazin alimentat din municipiul Baia Mare. O femeie a pălmuit o vânzătoare după ce a fost atenționată că nu poartă mască.

Totul s-ar fi întâmplat după ce o femeie a intrat în magazin cu scopul de a plăti mai multe facturi, însă fără a purta mască de protecție pe față, conform legii, informează actualmm.ro. Una dintre vânzătoarele aflate în magazin i-a cerut de mai multe ori femeii să respecte măsurile de protecție și să își pună masca pe față.

Pentru că aceasta a refuzat, angajata magazinului a decis să nu o mai servească și i-a întins facturile. În următoarea secundă, agresoarea a lovit-o pe vânzătoare, după care a ieșit în grabă din magazin.

Potrivit informațiilor actualmm.ro, se pare că angajata magazinului ar fi vrut să depună plângere pentru lovitura încasată, însă polițiștii i-ar fi transmis că pentru a depune plângere e nevoie de un certificat medico-legal.

Sursa: ActualMM

CITEȘTE ȘI:

4 comentarii

  1. trecătorprin satu mare Răspunde

    Foarte grav! Există o filmare. Clienta aceea obraznică pune sănătatea oamenilor în pericol și, așa cum se vede, atacă. Potrivi legii, ar fi nevoie de certificat medico-legal?? Doamne ferește! Păi, hai să-i ridicăm statuie obrăznicăturii! Propun amendă mare pentru lipsă mască și închisoare pentru lovire.

  2. Eu Răspunde

    Se pare că mai nou trebuie sa te bage in spital că să intervină poliția,pfuuu,tara lui papura Vodă…

  3. Hmm Răspunde

    Si daca ii aplic o palmă polițistului își scoate certificat sau ma pupa in cur ?

  4. Satmarean Răspunde

    Nu puteam fi eu la ghiseu! Bravo vanzatoarelor care au luat atitudine. Asa ar trebui sa facem fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.