Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

VIDEO&FOTO. Noul pod peste Someș, aproape finalizat! Va fi deschis în acest an

Noul pod peste Someș, parte integrantă a centurii de ocolire a municipiului Satu Mare, este aproape finalizată, potrivit prefectului Radu Bud. Invitat în cadrul emisiunii PortalSM LIVE, prefectul a spus că podul peste Someș este închegat, în acest moment fiind necesară doar finalizarea câtorva detalii.

„Podul peste Someș este închegat. Mai sunt detalii de genul: balustradă, ultimul asfalt și, sigur, rampele care încă nu sunt finalizate, de coborâre de pe pod. […] Arată foarte bine, este bine lucrat! Au contribuit firme și din Satu Mare la construcția lui, ceea ce este mare lucru.

Vom accentua și vom face presiuni în continuare. Le-am cerut și la momentul în care a fost ministrul Transporturilor la Satu Mare ca până la sfârșitul anului de la Drumul Național 19, a se înțelege Satu Mare-Carei-Oradea, la DN 19 A, Satu Mare-Dorolț-Petea, care cuprinde și podul să putem da în folosință. Va fi de real folos, toate mașinile de mare tonaj care astăzi încă mai tranzitează Satu Mare și pe varianta de ocolire Botiz, vor putea să meargă direct pe pod în câteva minute, și nu în 40 km cum o fac astăzi. ”, a spus prefectul Radu Bud în cadrul emisiunii PortalSM LIVE.

4 comentarii

  1. Nha Răspunde

    Ce aberatii spune si asta : ultimul asfalt . Nici primul strat nu e turnat . La “i”mobilizarea de pe santier nu vad sa se circule cu auto pe pod , nu-i nicio miscare la noduri , nici pe Careiului nici la Doroltului. Pe jos l-am Inaugurat deja , iarna , daca-i ghetus poti aluneca lejer Intro parte de pe el 🙂 !

  2. Nicolae Răspunde

    La sfârșitul anului trecut, același personaj promitea că în luna august se va putea circula pe noul pod. Vin alegerile și mai trebuie făcute ceva promisiuni electorale!!!

  3. Codruta Răspunde

    Ce treaba are Bud Radu cu podul, el săracul când alții făceau rost de bani pentru pod și făceau proiectul el se plimba cu motociclete prin Austria .

  4. Szalma Jack Răspunde

    “Ridicatorii de masini” de la ADP au actionat azi in Micro 17,langa Dana Center.Au cules toate masinile parcate langa blocul Dana,blocul UH10 pana langa Lebada.Probabil au reclamat cei de la Strabagh care construiesc noul pod,ca n-au loc cu imensele lor rabe printre masinile parcate exact pe acel perimetru.Insa nu inteleg de ce ei nu respecta legea,si trec linia continua de pe Independentei in dreptul blocului UH10,intrand pe contrasesns pe acea portiune de drum cu rabele pline cu pamant,indreptandu-se catre santier,desi li s-a construit special o banda de circulatie in zona bisericii !! Aloooooo!!Politia rutiera Satu Mare?Va rugam sa aplicati legea si acestor smecheri ca cei de la politia locala probabil au fost instruiti sa nu-i bage in seama !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.