Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Accident grav în județul Satu Mare. Coliziune între un autoturism și un autocamion

Un accident rutier a avut loc joi seara, pe DN19A Satu Mare – Sălaj, în apropierea localității Supuru de Sus, județul Satu Mare, în care au fost implicate un autoturism și un autocamion.

Traficul rutier a fost întrerupt pe ambele sensuri pentru a permite efectuarea cercetării la fața locului.

„Punctul de lucru Sărmăşag a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs la limita judeţelor Sălaj şi Satu Mare (în apropierea localităţii Bobota). În accident au fost implicate un autotren şi un autoturism, au rezultat două persoane rănite, conştiente (dintre care una era încarcerată) care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Alături de pompieri, în sprijin a fost solicitat și un echipaj SAJ şi elicopterul SMURD de la Jibou.

Cele două persoane rănite au fost transportate le UPU SMURD Zalău, iar pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.În urmă cu puţin timp, Garda Ileanda a fost solicitată să intervină la un accident feroviar între un tren şi un autoturism în localitatea Bizuşa Băi. În autoturism se afla doar şoferul care a refuzat examinarea şi transportul la spital. S-a acţionat pentru asigurarea măsurilor PSI”, transmite Lucian Jacodi, purtător de cuvânt ISU Sălaj.

Ce spune Poliția:

,,Șoferul unui TIR, de 60 de ani din Republica Slovenia nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 53 de ani din județul Sălaj. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat, pentru PortalSM, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.