Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

Adrian Albu: PNL Satu Mare nu a avut și nu are în curs nicio alianță cu PSD sau Pro România

Președintele Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare, Adrian Albu, a declarat că liberalii sătmăreni nu au avut și nu au în curs nicio alianță cu PSD sau Pro România la nivel local sau la nivel de județ. Albu spune că este vorba de ,,manipulări și denaturări aruncate în spațiul public”.

Redăm, integral, declarațiile făcute de Adrian Albu:

,,În urma articolelor apărute în presa de ieri doresc să transmit următoarele clarificări:

– PNL Satu Mare nu a avut și nu are în curs nicio alianță cu PSD sau Pro România la nivel de județ sau la nivel local

– dezavuez orice încercare a PSD-ului sau a oricărui partid de stânga care dorește să câștige capital electoral din astfel de știri false

– am spus-o de multe ori pe canale oficiale și o repet, NU am făcut și NU vom face nicio înțelegere politică cu PSD

– dorim să facem o campanie electorală curată, pozitivă, bazată pe proiecte și idei, nu prin manipulări și denaturări aruncate în spațiul public

– fac un apel pe această cale, tuturor liderilor politici din județul nostru, să înceteze cu astfel de practici. Din cauza acestor obiceiuri poluante avem una din cele mai scăzute prezențe la vot din întreaga Europa.”

8 comentarii

  1. s Răspunde

    Măcar asa văd si sătmărenii,’’dorinta” liberalilor de-a instaura o administratie românească la Satu Mare!Multumiti-le in continuare si in loc de vot oferiti-le un sut in cur!

  2. cârcotaş Răspunde

    Sunt votant de dreapta dar când îl văd pe ăsta îmi vine să vărs. Un gargaragiu gălăgios de doi bani. Chiar nu găsiţi unul mai răsărit? Unul care a excelat în profesie chiar şi o scurtă perioadă de timp. Înafară de Cosma care-i şi mai şi…

  3. Ion Răspunde

    Iar govor mincinosul vorbeste cacaturi in rozeta de nord vest…….cretinul de serviciu!

  4. Ardeleanul Răspunde

    Mascariciul asta negocieaza si cu dracu mai ales pe la dos unde nu-l vede nimeni

  5. Vasile Blajan Răspunde

    De ce nu are curaj acest individ sa isi anunte candidatura la primarie? Ce tot spera? Sa se fofileze? Tocmai ce a fost votat de forul superior al pnl ca si candidat! Acum se va vedea adevarata lui valoare, ca gura mare si tupeul nu-i lipsesc! Un oltean gargaragiu!

  6. GB Răspunde

    Doua cuvinte mi-au zgariat retina din cuvantarea lui Ariel, “curata” si “obiceiuri poluante”. Si va povestesc o intamplare cu respectivul ca sa intelegeti: Acum vreo 3 saptamani am avut treaba la benzinaria Petrom, situata in parcul Titulescu din municipiul Satu Mare, iar cand dau sa intru privesc peste drum si il observ stand in suv-ul parcat langa benzinarie, tragand tacticos din tigara, pe care o tinea peste portiera, urmarindu-si telefonul. Intru, imi fac cumparaturile si ies aruncand o privire asupra insului care isi continua indeletnicirile susamintite. Am urcat in masina mea, parcata pe cealata parte a benzinariei si am zabovit urmarindu-l cu gandul la ce?…. Ati ghicit! Ce va face cu chistocul de tigara? Si iar ati ghicit! Cu reflex de cocalar la aruncat pe jos, a ridicat geamul si a plecat in tromba. In acel moment revolta spiritului civic ma indemnat in prima clipa sa ma duc dupa el si sa-i bag chistocul pe gat, dar am inghitit in sec si m-am resemnat remarcand in gand:- “Neam de traista!” Macar daca ar fi consecvent insul ar da dovada de coloana, respectiv in loc de gargara politica presarata cu cuvintele susmentionate ar aprinde o tigara si dupa ce a fumat-o tacticos ar proiecta chistocul cu reflexul falangelor in nasul adversarilor politici. Dar viata ne arata ca oamenii cu coloana sunt rari si in consecinta raman cu remarca din gand:- “Neam de traista!”

    • altu fără bmw Răspunde

      Omu’ aista nu știe nici să parcheze cum trebe! Ce mai așteptați de la el? Lasă-l în …… Se bagă ca și ….
      De fapt contează ce spune? Nu vezi că nici subalternul din partid piticu’ atomic nu-l bagă în seamă?

  7. Un Osan Răspunde

    Si cine e de ‘zina’ ??? Rares Bogdan care e Mare patriot in PNL, nu stiu cata putere are, si Nu reformeaza PNL Satu Mare, pt ca Orban Nu vrea. “La Cosul de Gunoi cu Albu, Nicoara si Piticu atomic” !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.