Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Adrian Cozma a demisionat de la Instituția Prefectului: ,,O experiență administrativă bună și utilă”

Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, a demisionat astăzi de la Instituția Prefectului. Cozma a declarat că a luat această decizie pentru a nu implica instituția în campania electorală.

,,Respect tuturor colegilor din Instituția Prefectului județului Satu Mare și mult succes pe mai departe ! Timp de 8 luni am fost implicat în acțiunile Instituției Prefectului și am reușit, alături de colegul meu Radu Bud să armonizăm bine relația cu instituțiile partenere și să acționăm eficient în special pe problematica legată de sănătatea cetățenilor.

O experiență administrativă bună și utilă, care cred că îmi va fi de folos și de acum înainte. Am fost în dispozitiv împreună cu colegii de la ISU Satu Mare și cred că am luat cele mai bune decizii. Mă despart astăzi de echipă, instituțional vorbind, fiindcă rămân alături de ei. O să răspund imediat la orice fel de solicitare care implică ajutor pentru comunitățile județului.

Am decis să demisionez din funcție chiar dacă legea nu mă obligă să fac acest lucru, dar am considerat că e mai bine să nu implic absolut deloc instituția în campania electorală care începe mâine. Le mulțumesc tuturor colegilor și sunt convins că vom colabora cel puțin la fel de bine și după data de 27 septembrie 2020”, a declarat Adrian Cozma.

Adrian Cozma s-a alăturat echipei de la Instituția Prefectului Satu Mare la sfârșitul anului trecut.

6 comentarii

  1. Kaktus Răspunde

    Amu te poti apuca linistit de pescuit.

  2. c-block Răspunde

    Prima veste bună pe azi. Adică demisia.

  3. Lili Răspunde

    Tare mare experienta a capatat “catindatul tigareta” Adisor ……..
    Ce vei face dupa ce pierzi alegerile la presedentia CJ, ramai doar consilier judetean?? La “valoarea” ta cred ca tanjesti cel putin la un post de senator mai la toamna ……

  4. Tu Răspunde

    Amu ai timpi sa calaresti pina la mare.

  5. Emil Răspunde

    Adisor satmarenii din judet asteapt cu ardoare planurile pe fiecare comuna,mai dureaz!!!?……iti dau batai de cap elaborarea lor!?……noi suntem cu ochii pe portal sm in fiecare zi,sa vedem te votam sau nu…..mai speram!…..vezi ca timpul tace si trece si tu vei deveni mincinosul prim,al acestor alegeri!!!

  6. Satmarean Răspunde

    Iti faci iluzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.