Ultima actualizare: azi, 16:09
Locale

Bărbat din Satu Mare, depistat cu Coronavirus, dat în judecată! A intrat în contact direct cu alte trei persoane

La data de 25.08.2020 la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, a fost înregistrat dosarul penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. și ped. de art. 352 alin.2 C.pen., ca urmare a plângerii formulate de numitul S.H.G. împotriva numitului M.A.

Astfel, în data de 20.08.2020, numitul S.H.G. reclamă faptul că numitul M.A., a revenit din București, unde, aproximativ în data de 31.07.2020 a fost internat în spital cu diagnostic COVID-19, împreună cu soția sa.

La sfârșitul lunii iulie 2020, aproximativ în data de 29.07.2020, a intrat în contact pentru o perioadă de cel puțin 30 de minute într-un spațiu închis privat cu numiții S.H.G., S.G.E. și S.M.A.

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Carei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Sursa: Comunicat de presă Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Teren umplut de gunoaie și moloz. Un sătmărean oferă recompensă pentru identificarea făptașului

Un sătmărean se plânge că indivizi necunoscuți aruncă sistematic gunoaie și moloz pe terenurile oamenilor, iar nimeni nu face nimic...

Închide