Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Teren umplut de gunoaie și moloz. Un sătmărean oferă recompensă pentru identificarea făptașului

Un sătmărean se plânge că indivizi necunoscuți aruncă sistematic gunoaie și moloz pe terenurile oamenilor, iar nimeni nu face nimic pentru a împiedica acest lucru.

,,O problemă pe care nu a ridicat-o nimeni (din ce știu eu), este depozitarea gunoaielor și molozurilor pe șanțurile și intrările în parcele. Chiar nu se poate face nimic în aceasta privința?”, spune sătmăreanul.

Acesta a mai precizat că și el a primit un astfel de cadou în această dimineață, spunând totodată că oferă recompensă pentru identificarea făptașului/făptașilor.

,,Acest “cadou” l-am primit pe marginea terenului în acestă dimineață. Ofer 1.000 RON recompensă celui care mă ajută sa identific nesimțitul. Zona Aurel Vlaicu”.

2 comentarii

  1. GB Răspunde

    Acesta este unul din rezultatele deranjante a faptului că în materie locativă este un haos total(nu sunt asociații de proprietari, lipsă administrație de bloc, , etc.) datorită unei legislații și admistrații locale slabe care nu e în stare să mențină ordinea în domeniu. E ca și DSP-ul cu Covidul “în moarte clinică”să citez dintr-un “filozof” contemporan. Dar știm că nu e vina lor, atât DSP cât și administrația locală(pe domeniu) au fost ținute “în moarte clinică” de guvernele postdecembriste. Drept dovadă românul se descurcă și majoritatea amenajărilor locative se fac ilegal, că doar e și mai ieftin. Ce șantier legal? , container? bani aruncați aiurea! Sânt convins de faptul că la un control de specialitate în construcții a apartamentelor “renovate” majoritatea nu ar corespunde standardelor. Dar ce cotează? cutremurul și structura de rezistență sunt așa.. niște noțiuni abstracte ca și containerul de moloz pentru unii.

  2. anonymus Răspunde

    la noi pe scară vecinul și-a renovat la fel ca astia apartamentul, a tăiat o gramadă de pereții de legătură de prin apartament de a avut de dus vreo 5 masini cu moloz!!!!!!!!!!!! apăi numai aia știu unde le-au dus și aruncat!!!!trebuie înțeleși și ei săracii, ce să facă cu molozul, trebuie să scape cumva de el, că doar nu lor duce acasă la ei!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.