Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Beat, fără permis și cu tupeu. Un bărbat din Certeze a refuzat testarea cu aparatul etilotest

Ieri, 24 august, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești Oaș au identificat un bărbat, de 49 de ani, din Huta Certeze, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu fără a poseda permis de conducere de nicio categorie.

Întrucât emana halenă alcoolică și a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, susnumitul a fost condus de polițiști la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice.

Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Mi se pare logic. E ceva normal pe acolo. Vezi și cazul cu cetățeanul care a scos de supărare cuțitul în clădirea Primăriei și a și rănit niște persoane dar nu contează. Toți de acolo sunt cetățeni model.😱😧

  2. altu fără bmw Răspunde

    Măi sărăcie de @Sakks! Dacă sicriele alea pe patru roți și cu volan pe dreapta luate aproape de la fier vechi îs mașini pentru tine atunci prefer să circul cu Opelul meu nou-nouț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.