Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

CABANA – petreceri de neuitat într-un loc de poveste, în județul Satu Mare!

CABANA  – situată în comuna Odoreu (10 km distanță de municipiul Satu Mare) – este unul dintre cele mai noi și deosebite locuri de petrecere din județul Satu Mare. Locația îmbină perfect cerințele omului modern cu dorul de frumusețea satului autentic românesc.

Persoanele ce doresc să înnopteze sau să închirieze pentru mai multe zile, pot închiria camere în aceeași incintă, la Pensiunea Ana.

CABANA este alcătuită din:

  • terasă cu 50 de locuri (în total 100 mp)
  • ring de dans
  • sistem de karaoke
  • căsuță din lemn (bar complet amenajat, spațiu-foto unde vă puteți face fotografii alături de cei dragi, TV, tacâmuri, veselă, pahare, loc de odihnă, aparat de cafea)
  • grădină cu pomi fructiferi
  • curte
  • parcare mare pentru diverse activități
  • zonă de grill și ceaun

Suntem amplasați într-o zonă foarte liniștită, înconjurați de mult verde și adăpostiți sub albastrul cerului. Am plămădit CABANA cu răbdare și dragoste, inspirați de tradiție și contemporan. Am adunat aici zestre de la părinți și bunici, dar și obiecte moderne, încât să nu vă lipsească nimic. Dorim să îmbinăm cerințele confortului actual cu abundența lemnului, simplitatea și tihna satului tradițional românesc.

După un dans pe terasă, experimentează vivacitatea plimbărilor în picioarele goale pe iarba proaspăt tăiată! Savurează un vin de calitate pe leagănul din curte, în timp ce privești limpezimea cerului! Energizează-te cu o cafea așezat în tihnă pe baloții din paie, acoperiți cu ștergare încărcate cu povești! Creează amintiri în interiorul CABANEI, realizând fotografii împreună cu cei dragi în spațiul special amenajat pentru poze! Sunt câteva sugestii, dar opțiunile ți le creezi în funcție de starea pe care o ai.

Noi ne bucurăm să putem împleti împreună un lanț de povești și amintiri”, transmit reprezentanții locației.

CABANA se închiriază pentru diverse evenimente: botezuri, conferințe, nunți, zile de naștere, majorate… etc.

Camere disponibile în aceeași incintă, la Pensiunea Ana

La doi pași de malul Someșului

Locația se află la doi kilometri de malul Someșului, astfel doritorii pot face o plimbare pe mal sau pe dig, având ocazia să admire peisaje extraordinare.

Contact

Nr. de telefon pentru detalii și rezervări: 0749 826 186

Facebook CABANA: https://www.facebook.com/cabanasatumare/

Facebook Pensiunea Ana: https://www.facebook.com/PensiuneaAnaOdoreu/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.