Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTOGALERIE. Imagini de la Târgul Produselor Sătmărene. Bunătăți de la producătorii locali

Târgul Produselor Sătmărene, eveniment organizat în premieră, și-a deschis astăzi porțile pentru sătmăreni. Zeci de producători locali din tot județul și-au dat întâlnire în Grădina Romei și îi așteaptă pe sătmăreni cu nenumărate bunătăți.

În prima zi a târgului vizitatorii au avut posibilitatea de a cumpăra miere delicioasă de la apicultorii Tivadar Rodica și Boda László, fructe și legume proaspete de la Simon Ferenc, Szűcs Hajnalka și Gaál Mátyás, pălincă și vinuri excepționale de la Cramele Butka, Năstase și Nachbil, bere artizanală de la HB Traditional Brewery, prăjituri gustoase de la Fantezia Decor, gem și siropuri naturale St. Martin’s Elixir și preparate din carne Weinberger.

Șase producători artizanali și-au prezentat produsele în cadrul evenimentului, așadar sătmărenii au putut cumpăra deosebitele rochii croșetate de la Marta Crochet Art, bijuteriile speciale de la Potor Monika, precum și articole vestimentare tradiționale de la Kézműves Ruhák! Casa Zâmbetelor a prezentat articole artizanale realizate de persoane cu nevoi speciale.

Evenimentul continuă și mâine, începând cu ora 10.00, iar organizatorii vă invită să îi cunoașteți îndeaproape pe cei care muncesc zi de zi pentru a obține cele mai bune produse tradiționale, precum și recolte de calitate, fără tratamente și substanțe chimice.

Pe parcursul desfășurării târgului s-au respectat toate măsurile de restricție COVID impuse de autorități, așadar participanții au fost în deplină siguranță.

Așadar, dacă veți trece pragul Târgului Produselor Sătmărene veți putea cumpăra fructe şi legume de sezon, preparate culinare diverse, specialităţi tradiţionale din carne, miere, dulceţuri, siropuri, palincă, vin, bere artizanală și bineînțeles produse artizanale, unice în această zonă.

2 comentarii

  1. Opinie Răspunde

    Am transformat GRADINA EMBLEMA IN PIATA . Nu se putea face acest lucru in piete? La noi ca la nimeni .

    • a Răspunde

      In Satu Mare se produce: palinca, vin, ceva legume, articole din piatra si metal nepretios, ceva țoale si cam atat. Am uitat, pronabil ceva carnuri mai mault sau mai putin afumate.
      Deci 0 ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.