Ultima actualizare: azi, 20:27
Locale

Caz de coronavirus confirmat la Primăria Satu Mare. Angajat pozitiv, 13 colegi în izolare

Treisprezece angajați ai Primăriei municipiului Satu Mare se află în izolare la domiciliu, după ce unul dintre colegii lor a fost testat pozitiv la coronavirus și a fost internat în spital, informează Radio Cluj.

Angajatul testat pozitiv lucrează la Biroul Autorizașii Construcții Drumuri și este soțul cadrului medical de la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) confirmată pozitiv la Covid la sfârșitul lunii iulie.

City Managerul Maskulik Csaba a declarat, pentru Radio Cluj, că opt dintre persoanele aflate în izolare sunt contacții și colegi direcți ai angajatului, iar ceilalți sunt colegi cu care acesta a mai intrat în contact. Toți angajații aflați în izolare vor fi testați luni, 3 august, și vor reveni la muncă doar după aflarea rezultatelor testelor.

Sursa: Radio Cluj

19 comentarii

 1. covid 19 Răspunde

  Este adevărat că nesâmţâtu’ a umblat prin birouri deşi ştia că soţia era confirmată? Că aşa spunea ieri cineva pe aici, probabil din primărie.

  • Lili Răspunde

   Angajatul a venit joi la serviciu in conditiile in care joi dimineata sotia lui urma sa fie testata de covid.
   Vineri nu a venit la serviciu, a fist testat domibeata si el, seara fiind confirmat pozitiv.
   Ideea era ca joi se putea abtine sa nu vina la serviciu si sa evite posibila infectare a altor colegi …..

   • covid 19 Răspunde

    @Lili, din relatarea ta înţeleg că virusul ar fi putut înnopta joi la primărie. Dar ce zic joi…poate chiar şi în zilele precedente. Nu cred că virusul s-a inoculat soţiei respective tocmai joi. Nu cunosc motivul pt. care a fost testată persoana, a avut simptome? Eu zic să vă testaţi toţi din primărie să nu fie probleme, chiar pe cheltuială proprie, se rezolvă o primă mai târziu.

   • radical2 Răspunde

    Probabil avea mult de lucru :)))

 2. Satmarean Răspunde

  Da cine-i ala Covid 19 ???. îl știi ?

 3. Latică Răspunde

  Mai nou după un studiu efectuat sa arătat ca si tăntari transmit covid 19 , poate si angajatul al primariei a fost intepat de o insectă infectată

 4. ... Răspunde

  Radio Erevan a zis că virusul transmis a sufetit mutații genetice în țânțari și la cei afectați de înțepătură le va crește nasul asemănător lui Pinocchio. Jale mare! Politicieni feriți-vă!

 5. Vorona Răspunde

  Sa dus pe PULĂ și primăria din Satu Mare mai ascultați de aRAHAT și toți dobitocii din DSP!!!

 6. Ion Roman Răspunde

  MASCULIC ai văzut ce ai făcut dezinsectie de măntuială măcar țăntarii au poftă de funcționarii

 7. Lili Răspunde

  “A fost testat pozitiv ….”
  Biata limba romana este siluita zilnic.
  Adica ai de ales?
  Te testezi pozitiv sau te testezi negativ??
  A fost testat rezultatul fiind pozitiv sau negativ nu ??
  Domnilor primar (ce mai faceti?, nine, sanatos ??) si city manager sa intelegem ca cei de la compartimentul special creat iau banii degeaba si masca este, in continuare, interzisa in primarie??

 8. . Răspunde

  Vine Dr SOICA DORELU si vă vindecă

 9. Glasul Realitatii Răspunde

  Regele Corona domina lumea,VACCINUL o sa rezolva problema(probabil este si rezolvat)

 10. penibil Răspunde

  plin de frustrati

 11. Nimeni Răspunde

  E riscant sa fie testati doar angajatii cu care a intrat in contact cel confirmat pozitiv la testul de coronavirus. Bine ar fi ca tot personalul Primariei sa fie testat, la urma urmei ce-ar avea de pierdut. De obicei langa un simptomatic sunt cativa asimtomatici, nu poti fi sigur ca a luat virusul de la sotia lui. Nebanuite sunt relatiile umane exact ca si caile Domnului. Parerea mea este ca ar trebui crescuta capacitatea de testare si in final toti ar trebui sa fim testati. La acest tip de virus nu trebuie sa-i lasi nicio portita de scapare.

  • cârcotaş Răspunde

   Plus că sănătatea corpului administrativ va fi în siguranţă! Ţinem mult la acest lucru.

 12. Ea Răspunde

  Toate cele 13 teste au avut rezultat negativ.
  Sa vedem tura de azi …..

 13. anonymus Răspunde

  în primăria SM, ca si în toate instituțiile publice, angajații sau funcționarii, nu poartă mască pentru că colegii sunt considerați ca și partenerii lor de viață de acasă!!!!! ITM SM ar trebui împreună cu poliția să facă controale în interiorul tuturor instituțiilor publice și cred că și-ar face norma de amenzi pentru că nimeni nu poartă mască, începănd cu cei din conducerile acestor!!!!! dacă directorii nu poartă mască și nu îi întreaba pe angajați de ce nu respectă legea, normal că se produc astfel de cazuri!!! dl primar, consilierul acestuia și cel de la protecția muncii ar trebui de îndată sancționați pentru că au atributii la respectare prevederilor legale,, însă nu fac nimic!! dar oare cine are curaj ca să le dea amendă????!!!

  • Olga Răspunde

   Putinii angajati care poarta masca sunt ridiculizati de colegi…ce sa mai zici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.