Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Ce spune Primăria Satu Mare după ce un angajat a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Primăria municipiului Satu Mare a reacționat după ce un angajat a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, iar alți 13 angajați au fost nevoiți să se izoleze la domiciliu. Municipalitatea anunță că va continua dezinfectarea birourilor și spațiilor publice din cadrul instituției, iar cerințele anchetei epidemiologice vor fi respectate cu strictețe.

,,În cursul zilei de vineri un angajat al Primăriei Satu Mare a prezentat simptome care puteau fi asimilate Covid-19 și s-a prezentat imediat in vederea efectuării testului de specialitate în urma căruia a fost declarat pozitiv Covid -19. Angajatul se va conforma cerințelor de specialitate stabilite de către corpul medical.

În perioada următoare Direcția de Sănătate Publică urmează să efectueze ancheta epidemiologică, conform legii. Angajatul a fost depistat pozitiv după ce în prealabil soția sa, cadru medical, a fost depistată deasemenea pozitiv.

Primăria va respecta cu strictețe cerințele anchetei epidemiologice cu privire la testări și alte măsuri. Primăria va continua dezinfectarea periodică a tuturor birourilor și spațiilor publice din cadrul Primăriei.

Primăria continuă extinderea muncii la domiciliu a funcționarilor publici a căror activitate poate fi desfășurată in aceasta formă, potrivit fișei postului”, a transmis Primăria Satu Mare pe pagina de Facebook a instituției.

CITEȘTE ȘI:

4 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Conducatorii spun lucruri trasnite!!
    Extinderea se face atunci cand exista ceva, multimea vida nu o poti “extinde”.
    Nu luati nicio masura de munca la domiciliu, lucrul in ture/zile cu program prelungit astfel incat macar jumatate din efectiv sa fie protejat.
    Masca este strict interzisa in continuare domnilor primar si vity manager??

    • Pop ioan Răspunde

      Sunt Oamenii lui COI infiltrati în primarie. Așa vă trebe dacă nu cumparati teste de la el

  2. anonymus Răspunde

    cred ca unii vor sa aibă co platit 100% și să stea acasă sau la mare și ca să obțină asta se dau loviți cu un test de la privat cu rezultat pozitiv ca și analizele ptr. permisul auto, mai ales că legislația e foarte permisivă!!!!
    cine poate contesta un astfel de test, nimeni din câte știu!!!!

  3. softantivirus Răspunde

    Cum simptomele apar in zilele 4-5 , dar la unii chiar 9 …..nu se stie cine a incasat-o……deh , daca nu porti masca ,porti consecintele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.