Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

VIDEO. Coica: Nu se poate Alianța Românească! Albu servește UDMR-ul de 20 de ani

Candidatul PSD la Primăria municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a afirmat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul Partidului Social Democrat, că o alianță românească ar fi imposibilă.

Acesta a precizat că președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, servește partidul UDMR de 20 de ani, o astfel de alianță fiind imposibil de realizat în condițiile date.

„Am încercat acum câtva timp să avem o astfel de discuție, dar nu se poate. Cine?! Cu domnul Albu nu poți să faci alianță. Domnul Albu servește de 20 de ani UDMR-ul. L-a servit pe Kereskenyi, l-a servit pe Ilyes. Ei și-au văzut de treabă, dânsul și-a văzut de treabă. A fost protejat, s-a putut mișca în tihnă, sub protecție. N-are cum!”, a declarat Dorel Coica.

Transmisiunea PortalSM din cadrul conferinței de presă:

Citește și:

21 comentarii

  1. Eu Răspunde

    DOTORE ! Asa nu vei mai putea face nici un cabinet ! tu traseist convins ,vi la PSDu si nu poti face decat atat ! In toamna esti inapoi la ProRomania. Mai ca ma apuca plansul pentru matale ! Acuma v-ati alia cu ori cine numai sa prinz postul ! Nenea ,in acest oras tu nu vei mai fii primar ,pururea !

  2. John Doe Răspunde

    Nu avem nevoie de alianta romaneasca. Suntem romani, unguri, evrei, svabi, rromi. Suntem un judet multietnic si multicultural. Nu avem nevoie sa fiim condusi de un medic “primar” care isi deschide cabinete pe banii nostrii, semneaza proiecte de infrastructura proaste etc. Vezeti de cabinetele tale si lasa-i pe altii sa se ocupe de treburile serioase.

    • c-block Răspunde

      Nu are de unde a înțelege. Nici în 40 de ani nu a înțeles. Știe toată lumea că de unde vine, acolo sunt eventual rromi și gata minoritățile. Nu știu de ce tot visează iar pentru că nu e de el! Absolut deloc! Nu îi e bine unde este?

      • John Doe Răspunde

        Ii este dor de banul public. + Recent s-a introdus pensii speciale si pentru primari si presedintii CJ. In principiu de aceea doreste sa fie primar, sa aiba pensie speciala si pe urma s-a scos.

        • c-block Răspunde

          El oricum are pensie specială de medic militar. Chiar nu pricep ce mai vrea?

    • Mircea Răspunde

      Şi eu am o viziune despre acest oraş superb , dar cànd Fantomas a fost primar totul era sumbru.dezastros si conflictual .
      Doar scandaluri si certuri ca la olteni , pleaca de unde ai venit ,sudistule si mincinosule .

  3. x-ulescu Răspunde

    face mai mult rau psd-ului acum, decat atunci cand a fugit la pro ponta

  4. Vlad Tepes Răspunde

    Realitatea e ca municipiul Satu Mare , ca intreg judetul de altfel, reprezinta o zona geografica mai asezata, cu oameni mai calmi, aici nici la Revolutie nu s-a intimplat mai nimic…
    Aici nu tine cu “alianta romaneasca” , ca de altfel cu nici o segregare de alt gen.
    Aici sint oameni mai asezati, familii mixte…nu ai cum sa-i separi pe te miri ce criterii.
    Apoi poporul roman a demonstrat de doua ori ca nu merge la vot ca oile in turma…
    Ne-am votat un presedinte ultraminoritar, asa ca cu atit mai mult nu se pune problema la un primar.
    Eu sint roman dar l-as vota pe Victor Orban daca prin absurd ar candida !
    Vrau un conducator care sa se lupte pentru comunitatea pe care o reprezinta, care sa fie pentru comunitate nu impotriva comunitatii…..!!!

    • John Doe Răspunde

      Acestia traiesc inca in era pasoptista.

    • Gheorghe Dorel Răspunde

      Oameni buni, omul ăsta, Coi (Dor) a demonstrat ce poate, mai vrea să revină și să dezbine sa provoace ură atât în partidul lui PSD și în primarie? Doamne ferește Satu Mare are nevoie liniște.

  5. Smile Răspunde

    Deşteptu lu peşte, cum să susţină PNL un aşa ratat de primar ca tine, când tot oraşul ştie de ce eşti în stare, ne crezi proştii tăi sau cum. Se vede pe faţa că eşti un rasist, locuim într-un municipiu multietnic, şi veniţi iarăşi cu prostia asta de ,,alianţă românească”. Dar ce îi aici, o bătălie, un război între români şi maghiari. Nu te mai vrem, nu eşti bun de primar şi nici nu ai fost vreodată. Tu ne-ai dus la subdezvoltare, şi vrei să ne duci şi mai jos.

    • Un Osan Răspunde

      Lasa ca-i bun Cizma, scuze Piticu atomic -Cozma, la CJ, nici Eu nu zic ca-i bun Coica, decat pt afacerile lui, dar exista altii mai cu foarte multa experienta in ale dezvoltarii, depinde si de Consilierii, asa ca toate partidele trebuiau sa aiba deja oamenii Profesionisti disponibili impotriva gunoaielor UDMR, nu a cetatenilor de etnie maghiara, care face gradinita cu banii la la Budapest, sa mearga acolo sa fie in administratie. Sper sa ajung cu decizie in PNL.

      • satmarean Răspunde

        Si cei ca fac gradinita cu bani de la Budapesta ?Bani de la Bucuresti cand ajunge in Satu Mare ?Cand a venit bani de la Capitala pt o gradinita sau pt o scoala,hai sa lasam ca tu esti roman sau esti ungur.
        Eu vad realizari si gata.

  6. Smile Răspunde

    Iar aşa-zisa alianţă românească, a fost un fake news lansată de presa controlată de Govor, ştiind că nu au nici o şansă să câştige, iar ratatul ăsta ce tot spune că au fost discuţii, când Albu o afirmat că nu au avut nici o discuţie cu cei de la PSD şi nici nu îi interesează o alianţă cu PSD sau cu PRO România. Se vede ce mincinos îi personajul ăsta toxic pentru municipiu.

  7. Ardeleanul Răspunde

    Pe undeva are el ceva dreptate cu Albu numai ca cu PSD cum poti sa faci alianta nu ai cum

  8. cârcotaş Răspunde

    Să faci apel la teme naţionaliste, ca singur argument la accederea în funcţie este jenant. Pe de altă parte trebuie să inţelegem că doar aceşti oameni cu tupeu şi fără ruşine au succes la …bani. Omul a adunat, după propriile spuse, cât nu-i mai trebuie. Vorba vine, îi trebuie totuşi… Ţine la oraş, la oamenii lui bla, bla,bla…

  9. Gheorghe Dorel Răspunde

    Oameni buni, omul ăsta, Coi (Dor) a demonstrat ce poate, mai vrea să revină și să dezbine sa provoace ură atât în partidul lui PSD și în primarie? Doamne ferește Satu Mare are nevoie liniște.

  10. c-block Răspunde

    Dorele dragă! Nu se poate alianță românească pentru că tu ești oltean!!! Asta dacă încă nu aflai.
    Oricum e haios să iasă candidatul pezede cu afișul ăsta de prostit boborul. A se citi electoratul fraier. Acel afiș care de fapt a fost pregătit pentru Pro România!😱😱😱😤😥
    Asta cum se mai cheamă, Dorele?

  11. gerula Răspunde

    “Dorele” ai uitat cand in 2012 ai ajuns primar si cu ajutorul PNL, sei ce ai facut ? NINIC, in afara de multe promisiuni si multa gargara NIMIC, exat ca si partidul pe care il reprezinti. Dute si te ia de mana cu Veorica si dispareti in toaleta istoriei, mincinos ordinar. Cel mai slab primar pe care l-a avut satu Mare.

  12. Smile Răspunde

    Nu te mai vrem omule, nu ne-ai demonstrat nimic, realizările tale sunt de tot plânsul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.