Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

VIDEO. Dorel Coica și-a prezentat realizările de primar. „Îl invit pe Kereskenyi cu machetele”

Candidatul PSD la Primăria Satu Mare, Dorel Coica, și-a prezentat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, realizările din mandatul său, el invitându-l totodată pe actualul edil, Kereskennyi Gabor, să își prezinte machetele în sediul PSD.

„Toată lumea spune că Coica nu a făcut nimic. O să vă arăt ce am realizat eu, și ce i-am lăsat actualului primar să facă mai departe. Am pregătit aici niște planșe cu tot ce am făcut eu în această perioadă, o parte din ce am făcut. […] Am lăsat în continuare un perete gol pentru ca domnul primar Kereskenyi să vină tot așa, cu niște planșe foarte serioase, și să ne arate ce a făcut dânsul în perioada 2016 – 2020. […] Data viitoare, o să mutăm scaunele astea dincolo pentru că aici vreau să îi las loc pentru machete. Să vină dânsul cu toate machetele pe care le-a prezentat în toți acești 4 ani, să își poată facă orășelul pe care și l-a imaginat dânsul”, a spus Dorel Coica, în cadrul conferinței de presă.

Realizările lui Dorel Coica, prezentate de el însuși în cadrul conferinței de presă sunt:

Parcări și transport public

Finalizate – 2676 locuri de parcare, 23 stații de autobuz, 20 automate de bilete, 32 parcometre

În desfășurare – 4342 locuri de parcare, 76 stații de autobuz, 12 automate de bilete, 20 parcometre

Reabilitare termică blocuri

Finalizate – 908 apartamente; Centrul Vechi: 154 apartamente, Cartier: 134 apartamente, Drumul Careiului: 122 apartamente, B-dul Octavian Goga: 199 apartamente

În desfășurare – 295 apartamente

Aprobate – 1341 apartamente

Proiecte finalizate

Reabilitarea Teatrului de Nord

Casa Meșteșugarului

Centrul Tehnologic de Inovare și de Afaceri

Centrul Multifuncțional „Alter Ego”

Reabilitarea a 22 de străzi

Modernizare piețe agroalimentare

Finalizate – 4 locații: Piața Carpați I, Piața Micro 17, Piața Someș, Piața de Vechituri

În desfășurare – 2 locați: Piața Mică, Piața Mare

Reabilitare străzi și trotuare

Finalizate – 166.000 mp străzi, 81,000 mp trotuare, Drumul Sătmărel reabilitat prima oară după 40 de ani

Învățământ

Finalizate – 26 unități: Colegiul Doamna Stanca, Școala Avram Iancu, Școala Ion Creangă, Școala Bălcescu Petofi

În desfășurare – 9 unități

Amenajare spații de joacă și parcuri

Finalizate – 21 de spații, 2 terenuri de minifotbal

În desfășurare – 23 de spații de joacă, 1 teren de minifotbal

Dorel Coica a spus că proiectele finalizate sunt cele pe care le-a finalizat în mandatul său, iar cele în desfășurare sunt „moștenirea” pe care i-a lăsat-o actualului primar, Kereskenyi Gabor, cu precizarea că a lăsat bani și aprobarea Consiliului Local pentru ele.

Transmisiunea PortalSM din cadrul conferinței de presă:

Citește și:

38 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Între altele avem și noi, urbea noastră , 2 bucăți primari recent schimbați prin vot: Gyuszi și Coica. Unul a înțeles de ce a fost schimbat celălalt încă nici acum nu. Diferența mare dintre cei doi este că cel de al doilea nici nu are stofă de primar. Să-i spună cineva cumva înainte ca “durerea mare” (cred că știți la ce mă refer) să-l apuce.😪
    PS. El a fost mult timp împotriva renovării Casei Meșteșugarilor. O fi având electoratul sătmărean memorie scurtă dar nici chiar așa!

    • Ionicà Răspunde

      Ce mai vrea de la noi expiratul şi mincinosul ăsta ,cât a fost primar nu a făcut nimic in oraş acum vrea să ne arate din nou ce caracter infect are .

    • Monica Răspunde

      Pentru P.S.D acest infect este ca o piatra de moară legată de picior , este candidatul pe care sàtmàrenii il uràsc cel mai mult.
      Un oltean mincinos care a distrus oraşul .

  2. John Doe Răspunde

    Daca ar fi facut atatea in mandatul lui de primar, sigur ar fi fost reales. Chiar asa prosti ne crede? Un alt motiv pentru care sigur nu o sa fie votat.

    PS. As introduce lege ca dupa varsta de 65 ani, conform legii de pensionare, sa nu mai ai ce cauta in administratiile publice pe posturi de conducere. Poti ramane consilier daca te doreste cineva in echipa lui dar dupa aceea varsta, ori iesi la pensie, ori ai propria afacere si stai in privat. Azi maine o sa avem primari cu un picior in groapa.

  3. Gicu Hugi Răspunde

    Coica nu intelege ca trebuia sa se inscrie in PNL daca voia sanse reale la primarie… in o multime de localitati e moda ca primari si fost primari PSD sa candideze din partea PNL!

  4. Smile Răspunde

    Vrăjelii şi minciuni, tu Coica, nu ai fost în stare să trasezi marcaje rutiere pe străzile din municipiu, în toţi cei patru ani cât ai fost la conducerea oraşului, în aşa-zisa prezentare a ta, nu văd nici un proiect pe fonduri europene, poate pentru că nici nu ai fost în stare să pregăteşti unul. Eu unul nu mai doresc ca la conducerea municipiului să vină personajul ăsta toxic, în care mare s-a realizare a fost să ducă oraşul în subdezvoltare, să ne amintim de anii 2015-2016, când pur şi simplu în oraş sau făcut investiţii de 0 lei, adică nimic. Prezentarea ta e jalnică, şi ne-ai arătat ce poţi tu să faci, la fel, nimic, nimeni nu te mai vrea.

  5. H&R Răspunde

    Dar despre reabilitarea podului Decebal nimic?

  6. alex Răspunde

    😀
    Marea majoritate sunt lucrari incepute de Ilyes,
    Coica a avut onoarea sa taie panglicile.

  7. Smile Răspunde

    Mai mult de jumătate din ce sunt prezentate de incompetentul ăsta, sunt proiecte începute de Ilyes, şi pentru o prezentare pe patru ani, cred că glumeşti, un afiş cu câteva poze, mie mi-ar fi ruşine să ies cu aşa ceva în faţa camerelor de filmat. Dar cu aşa individ la ce să te astepţi.

    • 😂😂 Bika 😂😂 Răspunde

      Cum apare si într-o scriere anticã: Dacã tãceai, filozof rãmâneai 😂😂
      Timp de 4 ani ai tãcut ca peśtele în pungã, iar acum, când se apropie alegerile te-a apucat śi pe tine sã te bagi în seamã… degeaba 🤛

  8. Alexandru Lăpușneanu Răspunde

    Mă citez pe mine:” Dacă voi nu mă vreți eu vă vreau”.
    Pur și simplu e absurd că nu sesizează cât este de aiurea candidatura lui! La cât dispreț poate simți față de noi, simpli cetățeni! Eu zic că ar trebui tratat. Cine îl mai votează este la fel ca el.

  9. cârcotaş Răspunde

    A făcut, cum n-a făcut? N-a împărţit construirea parcărilor la numărul prim 17? Şi i-a dat bine! A putut să le atribuie direct! Direct la Tehnic Asist! N-a stricat o parcare de pe L. Blaga (lângă biserică) doar pt. a o reface din temelii cu banii noştri? (Lângă rest. Tei n-a fost necesară demolarea parcării, a ajuns un strat de asfalt). Şi n-a făcut el modernizarea pieţei din Carpaţi I, o piaţă care acum e închisă( l-am avertizat atunci că nimeni nu frecventează acea piaţă, deci bani aruncaţi)? N-a aprobat el o grămadă de PUZ-uri prin extravilan nenorocind visurile sutelor de investitori în proiecte neviabile? Cât tupeu îi trebuie acestui om!

  10. Lol Răspunde

    Penibil Coica asta . Primarul care a tăiat panglica pt ca a pus niște coșuri de gunoi . O sa îl voteże câțiva comuniști bugetari precis

  11. Adi Răspunde

    LA VÀNJU MARE ȚI SE POTRIVESTE SÀ FII PRIMAR ,MINCINOSULE .

  12. M Răspunde

    Simplu, un gunoi si omul si ce a facut.

  13. s Răspunde

    @all:Coica dă-i inainte!Că s-au repezit toti ungurasii cu comentarii inseamnă că-i doare!Să sperăm că vor suferi după iubitul irendentist mult si bine!Aminteste-i ungurasului si că vei schimba culoarea autobuzelor din Satu Mare!Că le-a vopsit in verde arată cât de putin ii pasă de ceilalti!Un minim bun simt si un strop de respect fată de romăni,l-ar fi indemnat să nu infăptuiască asa ceva!

    • 😂😂😂Bika😂😂😂 Răspunde

      Du-te culca-te, e tarziu deja 😂😂

    • Eu Răspunde

      Ce ai tras pe nas bre ?

    • Dublu H Răspunde

      @s , tu ai probleme serioase.
      “…Ca de ce le-a vospit verde…” ? pe buneeee ? Inseamna ca tu ai ameteli si cind iesi la iarba verde ?
      Strange semnaturi la FIFA, ca terenurile de fotbal sunt marcate cu alb pe verde.

      • s Răspunde

        @Dublu…Nu, numai atunci când văd că o intreagă natiune este sfidată de un neica nimeni:rasist.iredentist si nazist prin comportament fată de populatia romănească din sătmar!

        • c-block Răspunde

          Așa că mai bine hai să votăm un român care 4 ani de zile a sfidat un oraș întreg, fără deosebire de etnie????

  14. Pop ioan Răspunde

    Ce tupeu. Asa vă trebe PSD, nu aveți candidat doar pe acest chelios și bătrân și urat. Omul aceste suferă de un sindrom.. Știți care?

  15. chupacabra Răspunde

    Coica, bun de trimis pe Somes cu scoica.

  16. Coi(n)sternat Răspunde

    Coiucu lu tata,du-te boule și te culca,las-o dracu,scroafa-i moarta in coteț!Prin gestul pe care îl faci, adică sa candidezi, din partea PSD,nu demonstrezi decât ca ești gelatinoas rău ai scheletul precum ameoba,adică nu ai coloana jegule!Tu nu faci decât jocul randasului penal de Govoride care are interese jegoase(poduri și alte asfalturi)cu Keschereny și a pus o loaza ca tine sa candideze din partea PSD.Si asta după ce te-a futut la propriu cu prima candidatura eșuată,aia “cu siguranța” unde o proasta spală un geam și un țigan te dădea primar,adică tâmpitule in cazul in care ai uitat juma de PSD a votat cu Iulică și nu cu tine prostovane la îndemnul lui Valerica și Govorila ,acum ii faci jocul da dacă mai primesti și tu câte ceva, cabinete și alte fructe aromate.De unde ți-ai făcut sera și ardeai juma de camion de peleți pe zi sa-i trimiți lui Pontanacu lădițe cu trufandale ca el e nunumai proromania ci și probiovegan acu brusc ai cotit-o la PSD,bă ce coincidenta!Pe cine dracu mai prostești chelule!?

  17. Pop Lervai Răspunde

    Apoi decât Crăciun, Les mai bine Coica și ai lui cabinete! Hilar este acest PSD. Oamenii, funcționari din primărie nu l mai vor… Știu ei de ce… Și o sa aflați în curând…..delegații, minciuni, presiuni.
    Da, Bujor Ionel /Transurban cui și pentru cine va face campanie… La psd sau la Gabor? Interesante vremuri

  18. Pop Lisi Răspunde

    Coi… Ca ca… La primărie, vreți sa se desființeze Teatru de Nord, vă pot spune ACTORII cum au fost tratați de Acest om inteligent, cult și cultivat… Era, Ghiocel de primăvară și pătrunjel de toamnă când îl cauta Valerica din parlament
    Votez …

  19. unu Răspunde

    sa te mai laudi si cu blocurile construite intre case gen odobescu- cine a dat aviz favorabil domnule coi ca ???/ oltene intelege noi stamarenii nu te vrem nici sa te vedem , ne este scarba de tine, rusineeeeeeeeeeeeeee, ,eu ii mai acord inca 4 ani la kereskenyi ca primar , apoi vom vedea daca vom traiundeva in 2024 mai- sa vedem cine va mai candida- in mare masura atunci vom avea piste pt bicilisti, al 3 pod , centura, nu ne mai raamne decat dacia sa fie adusa la starea initiala, parcul central renovat din temelii si cam atat pt orasul din sm , cine va candita din 2024 va avea treaba usoara daca va fi un baiat sau o doamna gospodar, eu ma vad sa candidez din 2024 bafta pana atunci:)

  20. cuie moica Răspunde

    atat ai tu muistule…machete…ti-e dor de florida?

  21. cutit cutit Răspunde

    Dureros pentru PSD ca are asa candidat. Dureros pentru toate partidele ca nu au candidati care sa poata MUNCI pentru SATU MARE, nu 8 ore pe zi ci 24 de ore. Un primar (indiferent de partid) care cheltuieste bani SATMARENILOR pe lucruri care se pot face cu bani europeni (pe proiecte) nu ar avea ce cauta in fruntea SATMARULUI.
    Cand SATMARENII vor intelege ca trebuie sa voteze o persoana capabila si dedicata binelui SATMARULUI atunci vom avea un oras, ORAS.
    Cititi despre PRIMARII din CLUJ NAPOCA, ORADEA, TIMISOARA, MIERCUREA CIUC, TARGU MURES, SIBIU, ALBA IULIA care au absorbit cele mai multe investiții cu fonduri europene și fonduri de stat, acestea schimband față orașului și nivelul de trai al cetățenilor.
    SPER ca in 2024 sa avem un, o, persoana capabila.

  22. Clown Răspunde

    Omule, ai fost o catastrofă cât ai fost la conducere, şi tu vorbeşti de machete, numai la acelea îţi stă capul, nu ai fost în stare să implementezi proiecte pe fonduri europene, nici măcar unul singur, nu vorbeşti mai nimic despre ele, pentru că nu eşti în stare să atragi nici măcar un leu, actualul primar se chinuie să realizez ceva, tu ai stat şi te-ai holbat la culoarea de pe pereţi. LASĂ-NE ORAŞUL ÎN PACE.

    • s Răspunde

      Clovnul,tot bătaia de joc a copiilor:Deci hai să râdem:
      -Care sunt proiectele lui Gabor pe fonduri europene implementate-dacă vrei iti explic termenul implementat=greu pentru tine…
      -ce a realizat actualul-primar ,i-ai zis?-actuala caricatură de reprezentant udemerist intr-un oras majoritar românesc?Hai cu exemple nu scrieri in limba cailor…
      -ce a făcut pentru populatia românească ,inafară de continua bătaie de joc pentru limbă,drapel,traditii etc?
      Pot continua ,dar mi-e frică că adouci in discuté,pasarela,podul ,circulait pe Somes si altele …Capisci???

  23. H&R Răspunde

    @s. Ai executat limba română. La foc automat.

    • Procter&Gamble Răspunde

      El consideră că are voie doar face parte din majoritate. E mai egal dintre egali!

  24. ionel Răspunde

    dati-as clanta dorele cum o arzi tu cu minciunile prin ziare,te doare-n p pe tine de toti si de toate!!!:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.