Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Crima care a bulversat orașul Satu Mare. Oamenii se plâng de lipsa patrulelor de Poliție

După ce, în cursul serii de vineri, în jurul orei 22,30, un tânăr a fost înjunghiat mortal de un om al străzii în plin centrul municipiului Satu Mare, internauții au reacționat furtunos cu privire la siguranța pe care sătmărenii o au în oraș. Ei se plâng, în mare parte, de lipsa patrulelor de Poliție după lăsarea serii.

„Nu mai ești în siguranță seara ,pe vremuri umbla patrula cu câine, acum nici măcar un polițist nu vezi”, spune Eniko P.

O sătmăreancă spune că a asistat recent la o scenă cel puțin șocantă în timp ce se afla cu copiii în zona respectivă.

„Acum 2 saptamani asiastam cu copiii la un “show” cu toporul, tot in aceiași zonă, câte trebuie să se mai întâmple? Sunt din ce in ce mai mulți, obraznici și periculoși. Poliția unde e? Îi găsiți zilnic acolo! Zilnic”, spune Zelah W.

Oamenii străzii necontrolați reprezintă, se pare, o problemă mare pentru oraș.

„ E plin orașul de ei, pe toate străzile, aleile, pe lângă terase stau în gura ta să le dai mâncare, mie sincer câteodata mi-i frică să merg pe jos prin oraș de ei! Chiar nimeni nu se poate ocupa de problema asta?”, este reacția Alinei V.

„În zona aia traieste un om al strazii vizibil cu probleme serioase la cap, am lucrat în zonă și ma înjura zilnic”, spune Remus C.

Sătmărenii se tem pentru siguranța lor și a familiei lor, acest lucru este cert.

„Nu are scuze, azi sau mâine putem fi noi sau, mai rău, copiii noștri. A avut armă albă la el… Așa umblă oamenii străzii??”, a spus Bogdan B.

Citește și:

10 comentarii

  1. y Răspunde

    6 ani de la moartea actriței Gabriela Dorgai, vinovatul e liber. Pe hăbăucul ăsta l-au prins pentru că spre noroc erau și mai mulți martori. Ambele cazuri în centrul orașului. Sper că se trag niște concluzii pentru că așa ceva este inadmisibil. Păcat de băiat, din ce am aflat era implicat în multe lucruri pentru comunitate. Partea dureroasă e că era numai o chestiune de timp să se întâmple așa ceva. Sunt curios ce spune Chișluca care acum 4 ani a fost pus unde a fost pus cu un anume scop declarat. De însuși mai marele primar K. Rezultate zero. Eu unul aș demisiona de rușine.

  2. Satmareanu’ Răspunde

    Politia locala unde era? Probabil se ocupau de amendarea masinilor parcate neregulamentar. Atat despre siguranta cetatenilor si nimic mai mult. Sa le fie rusine!

  3. C Răspunde

    Poliția unde era ?dacă nici in centru nu avem poliție ude sunt ? La periferie?

  4. Altu Răspunde

    Poliția e la vânătoare de măști. Amenzile aduc venituri la buget. Crimele nu aduc bani,nu sunt interesante. Stați să vedeți ce va urma ,cu cât criza economică se va adânci cu atât faptele antisociale vor crește. Pt cei care scapă din iarnă , primăvara va fi de coșmar, economic mă refer.

  5. Adinutza Răspunde

    Normal boschetarii aceștia nu ar avea ce sa caute pe strada.Sunt pline străzile de ei,nimeni nu le face nimic…Multi sunt cu probleme psihice,alții drogați…Din pacate oricare puteam fi in locul lui…Este inadmisibil asa ceva in mijlocul orașului…Politia doarme in papucii statului,au grija mastilor”..POLITIA=O BARAT,Siguranta noastra=O.Sincere condoleante familiei și prietenei sale,Pentru un gunoi al societății s-a mai dus un suflet nevinovat…

  6. vasile Răspunde

    vina aparține handicapaților, infractorilor, Pulicea, Ciordache, Cap de porc si marele profesor făcut pe pile comuniste, fostul ministru al Justiției, bubosul de la Iași…ăștia au ciopartit Codul Penal…Totuși criminalul nu va avea descernamant…va reapărea din nou pe străzi…Avem cea mai infectata clasa politica din toate timpurile…

  7. vasile Răspunde

    vina aparține handicapaților, infractorilor, Pulicea,( Nicolicea), Ciordache, Cap de porc ( Șerban Nicolae) si marele profesor în Drept făcut pe pile comuniste, fostul ministru al Justiției, bubosul de la Iași…ăștia au ciopartit Codul Penal…Totuși criminalul nu va avea descernamant…va reapărea din nou pe străzi…Avem cea mai infectata clasa politica din toate timpurile…

  8. anonymus Răspunde

    agentii de serviciu în noaptea crimei de la poliția locala și de la Pol Mun SM, OP sa fie sanctionați pentru că nu și-au îndeplinit sarcinile de serviciu!!!!!!!!!!!!
    în cazul în care nu s-a repartizat nicio patrula sefii să fie sanctionați că nu au luat măsuri să repartizeze patrule în zonă, atăt de la Pol Mun SM, OP cât și de la poliția locala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. pop Răspunde

    Rusine primarului ciochist De ce nu desfinteaza PULITIA LOCALA ptr.care cheltuie zeci de milioane fara nici un rost??? Politia **siguranta si incredere***???Beliverne tov……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.