Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. A murit tânărul înjunghiat de un om al străzii în centrul municipiului Satu Mare

Tânărul ce a fost înjunghiat aseara, în jurul orei 22,30, de un om al străzii în centrul municipiului Satu Mare a decedat. Incidentul a avut loc la intrarea pe Pasajul Coposu.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim-ajutor, care au transportat victima la Unitatea de Primiri Urgențe, însă aceasta a pierdut lupta cu viața la spital.

Polițiștii au reușit să îl prindă pe cel ce l-a înjunghiat pe tânăr, prietenii victimei confirmând identitatea lui. Bărbatul a fost dus la Secția de Poliție, unde a fost audiat.

Parchetul Satu Mare a preluat cazul, urmând ca inculpatul să fie trimis în judecată și să își primească pedeapsa.

Citește și:

27 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Politia sa isi faca datoria si daca se primeste o sesizare sa ia masuri!!!!!…impotriva celui care e gasit ca incalaca legea nu sa urle la cel care a facut sesizarea!!!!…de parca l-am deranjat pe Domnul Politist!!!!
    Buna ziua hai sa va povestesc eu una cu politia din satu mare caz real se poate verifica la politie si la 112……..La CASABLANCA la gara patron MOLNAR…..lucreaza o minora de 17 ani 24 cu 48 complet nelegal!!!!
    Eu fiind taximeteist intru la o cafea si aud si vad multe …..sun la 0261807777 politia mun satu mare….fac sesizarea….si doresc sa ii dau cateva indicatii ….politistul urla la mine si imi spune sa nu ii spun eu ce sa faca …..inchid…..astept ….vine un echipaj…bea o cafea …pleaca….fata de 17 ani lucreaza incontinuare…..sun peste o ora la 112…..vine un echipaj….la fel nmk….o amenda un control la sange ….nmk…..au un bodyguard care se lauda ca el e in somaj technic dar tot lucreaza ….ca Molnar rezolva tot….se fumeaza in bar …curve boschetare de pe strada etc….pana nu o sa mai moara si acolo cineva…..Ce sa mai faci tu ca cetatean daca organele competente nu fac nmk!!!
    Cu stima exceptiilor!!!!

    • M Răspunde

      Aveti mare dreptate.Casablanca in frunte cu patronul sunt protejați de poliție și jandarmeria română.Este un cuib de prostituate,pești,boschetari protejați de organe .Sunt sigur că plătesc sintaxa de protecție ca sa treaca cu vederea .Dupa 2 crime trebuia sa nu mai existe autorizația de funcționare.Coruptie până la cel mai înalt nivel.

    • Mirel Răspunde

      Corect!!!
      Casablanca e condus de un batran senil!!!!
      Care face toate gainarile posibile …..cand vine control de la itm angajatul da alt buletin ….itm ul inchide ochii…..bodyguardul nu e in legalitate…..intr-o seara m-a servit o femeie pe la 60+ de ani era in pijama si capot …..a zis ca ma mai serveste si se culca ca sefu s-a imbatat si nu mai vine so schimbe😂😂😂😂

    • Stefan Răspunde

      Eu am fost dat afara pe nedrept pentru ca nu am vrut sa lucrez in locul amantei sefului cateva ore incat ei sa poata sa fie impreuna…..culmea ca m-a chemat sefu in birou si amanta “ildi” m-a dat afara😀

  2. Vasile Răspunde

    Politia sa fie mai ferma si cu curaj!!!!!
    Altfel si ea poarta vina unor astfel de intamplari tragice

  3. România Răspunde

    Mii de “multumiri” militziei locale. Daca se patrula in zona asa ceva nu se intampla. Totusi s-a intamplat ditamai in buricul targului!! Sunt curios ce masuri se vor lua.

  4. Boohoohoooo Răspunde

    Nu imi dau seana daca chiar politia e de vina. Legal,di.cate stiu eu, acesti oameni se pot ridica pentru o perioada limitata de timp, dupa care sunt liberi iar. Aici primaria ar trebui sa ia masuri! Avem inca cladiri in paragina in judet. Acesti oameni trebuie internati dupa o evaluare psihiatrica. Ma refer la cei care au probleme si asa cum statul ii tine pe fratii nostri brazilieni ( Ostrovului Ghica, baraci), oameni apti de munca si fara niciun handicap, asa le poate asigura acestor oameni tratament si tot ce le e necesar. Ia sa vedem, acum, in plina campanie cine, ce va promite..

    • România Răspunde

      Păi cine să patruleze după tine? Maica Teresa? Sanepidul? Protecția Animalelor? Ordinea publică e treaba poliției locale și a jandarmeriei. Dacă era urmă de militzian în zonă așa ceva nu se întâmpla. De asta sunt absolut sigur! Totuși dacă așa ceva se poate întâmpla în centrul centru ce este pe Ostrovului oare seara?

      • Adinutza Răspunde

        Normal boschetarii aceștia nu ar avea ce sa caute pe strada.Sunt pline străzile de ei,nimeni nu le face nimic…Multi sunt cu probleme psihice,alții drogați…Din pacate oricare puteam fi in locul lui…Este inadmisibil asa ceva in mijlocul orașului…Politia doarme in papucii statului,au grija mastilor”..POLITIA=O BARAT,Siguranta noastra=O.Sincere condoleante familiei și prietenei sale,Pentru un gunoi al societății s-a mai dus un suflet nevinovat…

  5. Coica Răspunde

    Rușine Miliția locală și generală .
    Speram sa pățească ceva și copiii vostri

  6. And Răspunde

    Orasu Satu Mare, un oras de toata jena !! Centru orasului e ACAPARAT DE BOSCHETARI SI DE CURVE !! Majoritatea sunt beti si/sau drogati ! Urla, se bat, injura, fac mizerie , se leaga de oricine !! POLITIA DIN SATU MARE II DE TOATA JENA ! 0 barat !! Nu patruleaza prin centru aproape deloc ! I am sunat de o gramada de ori de joi pana sambata mai ales cand erau deschise cluburile , tot timpul era scandal, batai , sticle sparte , toate cele! Politia nicaieri !! Stau in sectie sau prin cartiere si dorm ! Jegosii dracului !! INCLUSIV PENTRU BOSCHETARU CARE A COMIS CRIMA AM SUNAT LA POLITIE, nimic nici atunci !!

    • Vasile Răspunde

      Eu sun pentru ilegalitatile din Casablanca de o saptamana si ce se intampla???
      Politistul urla la mine sa nu ii zic eu ce sa faca!!!

    • M Răspunde

      Aveti mare dreptate!E plin orașul și centrul orașului de tot felul de scursori. Dar politia se face ca nu vede nimic.Rusine!!!!

  7. Anca Răspunde

    Îl știu pe mizerabil. Trecuse nu o data pe lângă mine și bebeluș. Din inerție, ma feresc de ei, dar puteam fi eu victima.

  8. Gyuri Răspunde

    Salut tuturor!
    Acum cateva săptămâni, am comentat la articolul, in care polițiștii comunitari erau ridicați in slăvi pt că au salvat câțiva cățeluși. Bravo lor!
    In comentariul meu am pus întrebarea, unde erau când Gabriela Dorgai avea nevoie de ei? Cât va trece până la urmatorul eveniment? Ei bine… Nu a trecut mult. Îmi pare rău pt acest tânăr care a avut neșansa de a se afla în țara lui “Merge și așa!”
    Am spus tot acolo că protecția ne-o facem singuri.
    Ordinea si liniștea la fel.
    La vot, tot pe primarul actual o să îl votați?
    Dacă nu îi sancționăm când avem ocazia,si anume la vot, aceste nenorociri vor continua.
    Uitați-vă cine a mai fost la conducerea orașului, ce au facut, ce au avut in spate cand ia-ți ales.
    Au condus vreo societate, firmă prosperă sau au ocupat o funcție funcție in care au excelat?
    Dacă nu e timpul să îi trimitem acasă. Atat pe ei, cat si pe parlamentari.
    Inainte să vă lăsați manipulați, că votul nu contează, gândiți.
    Dacă nu votați înseamnă că gandesc alții pt voi.
    Mergeți la vot si trageți un semnal de alarma.
    GÂNDIȚI PENTRU VOI!

    • Gica Răspunde

      Hop, au si mirosit postacii de partid sângele. O să-l votez tot pe ungur, așa sa crapi de ciuda. Pentru că încerci mizerii electorale pe urma tragediei.

      • Gyuri Răspunde

        Foarte bine, Gică.
        Poți să votezi pe cine vrei.
        Doar fă-o în cunoștință de cauză.
        Nu te lăsa purtat de val.
        Dar dacă se mai întâmplă o tragedie de acest fel, sper să nu fi ,tu, într-unul din rolurile principale.
        Multă sănătate și succes in tot ceea ce faci.

  9. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Politia nu are timp de oamenii simpli, ca trebuie sa ii pazeasca pe interlopi, dupa cum am vazut cu clanul Duduianu.
    De parca nu din impozitele cetatenilor simpli le-ar fi platite salariile.

    • Cetățeanul turmentat Răspunde

      “Multumim” domnule primar pentru linistea pe care ne-o asiguri prin politia locala, care nu pare a avea alta treaba decat amenzile pentru parcare, daca nu ai tichet sau tichetul potrivit.
      Politia locala nu ii vede pe vanzatorii de tigari din Piata Somes, dar pe mine, ca am oprit sa imi iau o placinta, m-au vazut ca nu aveam tichet. Noroc ca m-am intors repede.
      Apropo, ale carui stab or fi tigarile care se vand in Piata Somes? Ca vad ca nicio institutie nu se deranjeaza, decat daca merge cineva important in vizita!

      • radical2 Răspunde

        Si cei importanti sunt implicati, doar ca la un alt nivel. Cred ca sistemul nu mai poate fi schimbat decat printr-o revolta . Clasa politica e toata in rahat indiferent de partid. E o rusine sa mergi la vot in Romania. Mergi practic sa le validezi alora prostia, smecheriile si incompetenta. Daca ii votam tot pe aceeasi , mergem degeaba. SI si daca votam altceva nu avem garantia ca lucrurile se vor normaliza. Fiindca exista riscul sa ii inghita sistemul. In ultima instanta, nu ne ramane decat sa parasim tara.

  10. Votant Răspunde

    Demisia întregii Poliției locale Satu Mare. Rusine sa va fie tuturor celor care purtați fără responsabilitate aceasta uniforma. Sa va încărcați conștiința cu viata oamenilor…..Grav……Genocid……

  11. john Răspunde

    La intrarea de la scoala Octavian Goga de ceva timp este o banca special amenajata pt boschetari. Rar cand nu e ocupata ,zilnic stau baietii la odihna sau somn. Si cand te gandesti ca in curand incepe scoala !

  12. Satmarean 1 Răspunde

    Eu nu am auzit sa fie satmarenii atat de indignati de cele intamplate incat sa mearga in fata primariei,politiei si sa-si exprime nemultumirea. Sunt curios daca se vor lua masuri pt o mai mare siguranta a cetateanului dupa acest eveniment tragic. Sincere condoleante fam greu incercate.

  13. Aurora Răspunde

    Suntem foarte indignați. Dinpunctul meude vedere i asdeporta pe toți. Sa nu rămână urma de drogați și cersetori(excepție cei cu nevoi reale)

  14. anonymus Răspunde

    agentii de serviciu în noaptea crimei de la poliția locala și de la Pol Mun SM, OP sa fie sanctionați pentru că nu și-au îndeplinit sarcinile de serviciu!!!!!!!!!!!!
    în cazul în care nu s-a repartizat nicio patrula sefii să fie sanctionați că nu au luat măsuri să repartizeze patrule în zonă, atăt de la Pol Mun SM, OP cât și de la poliția locala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.